Διάσημη Ολυμπιονίκης παραδέχεται: «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Διάσημη Ολυμπιονίκης παραδέχεται: «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρόντα Ρουσεϊ είναι η πιο διάσημη αθλήτρια ΜΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η πρώτη Αμερικανίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο τζούντο. Με μια δήλωσή της μάλιστα, ήρθε να καταρρίψει έναν μύθο που επικρατεί γύρω από την προετοιμασία ενός αγώνα.

Η Ρούσεϊ, η οποία έκανε περήφανη την πατρίδα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο των Η.Π.Α. στο τζούντο, αγωνίζεται πλέον στα main events των ΜΜΑ. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια μετρώντας 12 συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι 11 στον πρώτο γύρο.

Από την ημέρα που άρχισε να το εφαρμόζει, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, όλες στον πρώτο γύρο.

Η επιτυχία της σύμφωνα με την ίδια στηρίζεται και σε έναν παράγοντα, ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε... απαγορευμένο προνόμιο. Πριν από κάθε παιχνίδι κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί αφού όπως παραδέχθηκε η ίδια, αυτό αυξάνει την τεστοστερόνη της και βοηθά στην απόδοσή της.

Κόντρα σε έναν άγραφο κανόνα των αθλητών, ο οποίος απαγορεύσει το σεξ πριν τη διεξαγωγή ενός αγώνα, η Ρούσεϊ δεν είχε πρόβλημα να το παραδεχθεί ως καλεσμένη σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Τόνισε μάλιστα ότι από την ημέρα που άρχισε να το εφαρμόζει, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, όλες στον πρώτο γύρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροντα ρούσεϊ MMA σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ