Μαλλιά κουβάρια για τις υποψηφιότητες στη ΝΔ - iefimerida.gr

Μαλλιά κουβάρια για τις υποψηφιότητες στη ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται στη ΝΔ, καθώς τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου στο «γαλάζιο» στρατόπεδο βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ενώ οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας έχουν ανακοινώσει πως θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΝΔ, υπάρχουν πρόσωπα που τηρούν στάση αναμονής, αφού περιμένουν την απόφαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προκειμένου να αποφασίσουν αν θα είναι και αυτοί με τη σειρά τους υποψήφιοι. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γερασμένο και χρειάζεται ανανέωση. «Οι νέοι δεν μας ψηφίζουν και δεν μας ακούν», είπε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ ένα κόμμα γερασμένο την ώρα όμως που ο βασικός αξιακός της πυλώνας "εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά επίκαιρος και πρέπει να προβληθεί».

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης
Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα θέσει τελικά υποψηφιότητα και θα διεκδικήσει τη θέση του προέδρου. Μάλιστα ακούγεται πως η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ πολλοί βουλευτές, αλλά και στελέχη του κόμματος πιέζουν τον κ.Μεϊμαράκη να είναι υποψήφιος, γιατί όπως αναφέρουν το κόμμα χρειάζεται μία υποψηφιότητα ενωτική που θα διασφαλίσει και την ανανέωση.. Μάλιστα ακούγεται πως η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη «κλείδωσε» μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην αρχηγό Κώστα Καραμανλή.

Τι συμβαίνει με τους Καραγκούνη και Κικίλια
Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ , φέρεται να εξετάζει και ο Κώστας Καραγκούνης, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα της Αιτωλοακαρνανίας. Την ίδια ώρα στάση αναμονής κρατούν οι Μάκης Βορίδης, που την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας.
Τέλος, ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι έχουν αφήσει οι Πέτρος Τατούλης και Γιώργος Πατούλης.

Ο υποψήφιος από την Τ.Ο. της ΝΔ στην Κηφισιά
Ενας ακόμη υποψήφιος προστίθεται στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, μετά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Μάρκος Πανέττας θέτει επίσημα την υποψηφιότητά του. Ο 43χρονος είναι μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ