Τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα θα ζούμε με τα σκουπίδια - iefimerida.gr

Τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα θα ζούμε με τα σκουπίδια

ΠΟΕ-ΟΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βουνά των σκουπιδιών συνεχίζουν να πνίγουν τις γειτονιές της πρωτεύουσας και όπως φαίνεται για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο η εικόνα αυτή δεν αναμένεται να αλλάξει. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, για την ολοκλήρωση της αποκομιδής των σκουπιδιών από τους δρόμους της Αττικής. «Θα χρειαστεί περισσότερο από μία εβδομάδα, μετά την επίδοση των φύλλων επίταξης», διευκρινίζοντας μάλιστα ότι όποιος εργαζόμενος λάβει το φύλλο επίταξης θα πάει κανονικά στη δουλειά του.

Την ίδια ώρα η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε να στέλνει τα φύλλα επίταξης των εργαζομένων στα απορριμματοφόρα, ενώ με συμπληρωματικό ΦΕΚ άρχισε η ανάλογη διαδικασία και για όσους εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας. Ο κ.Μπαλασόπουλος συμπλήρωσε επίσης ότι μέχρι την Τρίτη το πρωί υπολογίζεται ότι θα έχουν λάβει όλοι οι εργαζόμενοι τα φύλλα επίταξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ