Τα ζώδια της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί το πρωινό της Παρασκευής μπορείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας, αργότερα όμως η ημέρα γίνεται πιο δύσκολη, σας απασχολούν τα οικογενειακά σας ενώ με την σελήνη στους Ιχθύς θα θελήσετε να μείνετε μόνοι για λίγο. Το Σάββατο η αντίθεση του Άρη(κυβερνήτη σας) με την σελήνη δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις, προσέχετε πάρα πολύ τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα υγείας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας για λίγο ακόμη έχετε την εύνοια της Αφροδίτης που φέρνει κοντά σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, η έκλειψη της Δευτέρας επηρεάζει άμεσα όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας φέρνοντας «ασυμφωνία» θα μπορούσα να πω με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ή μια γενικότερη απογοήτευση από την συμπεριφορά τους. Γενικά, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας δεν φαίνεται να έχει καλά αποτελέσματα στην επικοινωνία, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 του μήνα. Προσέχετε λοιπόν μήπως μια επαγγελματική συζήτηση δεν σας βγει σε καλό, όπως επίσης προσέχετε και τις συζητήσεις που κάνετε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στον χώρο της εργασίας αλλά και της υγείας σας.

Ταύρος
Παρά το γεγονός ότι για εσάς τους Ταύρους έχει αρχίσει μια καλή περίοδος με τον Άρη στην Παρθένο να σας φέρνει δράση και ευχάριστα γεγονότα, το τριήμερο αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μιας και κάποιοι φίλοι μπορεί να είναι επιζήμιοι και να σας χαλάνε τη διάθεσή. Ακόμη, στον χώρο της δουλειάς, ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις και γεγονότα που θα σας φορτίσουν. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Γενικά όμως είστε σε μια αρκετά καλή φάση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί από την Πρωτομαγιά και μετά. Σε λίγες ημέρες θα περάσει και η Αφροδίτη στην Παρθένο όπου μαζί με τον Άρη δίνουν μια σταθερότητα στην συναισθηματική σας ζωή, όμως, τις ημέρες αυτές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, μην επιτρέπετε σε φίλους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μια δύσκολη κατάσταση στα συναισθηματικά σας. Προσοχή λοιπόν. Ο Κρόνος στον Τοξότη ίσως τις ημέρες αυτές να δυσκολέψει αν όχι να ματαιώσει κάποια σχέδια που κάνετε για το μέλλον.

​Δίδυμοι
Με τον Ερμή(κυβερνήτη σας) να είναι σε μια μη θετική όψη μπορεί να έχετε προβλήματα με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο όπως επίσης και με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο δημιουργώντας μεγάλη ένταση, ειδικά σε εσάς που έχετε γεννηθεί 21-23 Μαΐου. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί 21-23 Μαΐου προσέχετε πάρα πολύ, και ο Κρόνος απέναντί σας αλλά και ο Άρης από την Παρθένο δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση, αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις σας και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουλίου θα δείτε να αποκαλύπτεται μια πλάνη που, όπως πολύ καιρό σας έλεγα, ενδεχομένως σας έφερε ο Ποσειδώνας το προηγούμενο διάστημα, οδηγώντας σας σε λανθασμένες αποφάσεις. Με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο έχετε να κάνετε πολλές συζητήσεις, προσέχετε όμως τον τρόπο που εκφράζεστε και τα λόγια που πληγώνουν. Φροντίστε να έρθετε όσο γίνεται πιο κοντά τους. Η έκλειψη της Δευτέρας (θα μιλήσουμε αναλυτικά τότε) δεν είναι μεν δυσαρμονική για το ζώδιό σας, φέρνει όμως σημαντικά διλλήματα. Αποφύγετε τα σκάνδαλα και τις επαφές με ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς και που μπορούν να σας πληγώσουν. Αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε σε μια καλή φάση, με την Αφροδίτη για λίγο ακόμη στον Λέοντα να ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Kαρκίνος
Καρκίνοι μου μπορεί η σελήνη στους Ιχθύς να είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς, όμως την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιό σας, μια μετακίνηση που σχεδιάζατε ή κάτι που προγραμματίζατε καθώς υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός. Η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο σας γεμίζει υποχρεώσεις, έχετε πολλά να κάνετε σε σημείο να μην μπορείτε να κοιμηθείτε, όμως αυτό σας φέρνει έναν εκνευρισμό που μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις σας, ίσως ακόμη και την υγεία σας. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου, προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, τον τρόπο που μιλάτε στα παιδιά και φροντίστε τα μικρά σας κατοικίδια αν έχετε. Η έκλειψη της Δευτέρας επηρεάζει τόσο τα επαγγελματικά όσο και την οικογενειακή σας ζωή αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-25 Ιουνίου. Προσοχή λοιπόν.

Λέων
Παρά το γεγονός ότι ο Ήλιος έχει περάσει στον Ζυγό και σχηματίζει πολύ καλές όψεις, η έκλειψη της Δευτέρας επηρεάζει εσάς τους Λέοντες που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.Προσέχετε λοιπόν τις μετακινήσεις αλλά και τις συζητήσεις που έχετε να κάνετε ενώ τις ημέρες αυτές σας πιέζει ένα οικονομικό θέμα. Προσέχετε λοιπόν τις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, τα οικονομικά σας δείχνουν λίγο καλύτερα, ενώ οι συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα τους περιβάλλοντός σας δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Μην αναμίξετε φίλους ή συγγενείς με τα εργασιακά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε την Αφροδίτη να ευνοεί τις καθημερινή σας ζωή και τις σχέσεις σας με τους άλλους, τα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να τα προσέχετε γιατί μπορεί βρεθείτε απέναντι σε υποχρεώσεις τις οποίες δεν υπολογίζατε.

Παρθένος
Παρθένοι μου η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο φέρνει μηνύματα ειδήσεις τηλεφωνήματα ενώ σας αποκαλύπτει τα όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη σας το τελευταίο διάστημα. Όμως αν είστε γεννημένοι 23-25 Αυγούστου το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι μια ιδιαίτερα φορτισμένη όψη μπορεί να φέρει οικογενειακά θέματα, ενώ θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ιδιαίτερα από το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο η σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που δεν είναι πολύ ευχάριστες και που δημιουργούν ένταση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Τα οικονομικά σας φαίνεται να καθυστερούν με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει ειδήσεις για μια καθυστέρηση ή μια παρεξήγηση. Η έκλειψη της Δευτέρα επηρεάζει επίσης τα οικονομικά σας, είτε τα τρέχοντα είτε τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους(εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η νέα θέση του Άρη δεν είναι ευνοϊκή, μυστικές επαφές που μπορεί να έχετε θα είναι λαθεμένες, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έρχεστε σε σύγκρουση, ενώ η έκλειψη της Δευτέρας επηρεάζει όσους έχετε τώρα, αυτές τις ημέρες τα γενέθλιά σας. Οι συζητήσεις που κάνετε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 7 του μηνός δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετικές με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει γενικότερα εντάσεις θα μπορούσα να πω, αλλά και κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δεν επηρεάζεστε από όλα αυτά ενώ η Αφροδίτη σας φέρνει κοντά σε αγαπημένους και σημαντικούς για εσάς φίλους.

Σκορπιός
Ενώ εσείς οι Σκορπιοί θα μπορούσατε τις ημέρες αυτές να είστε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα τα οποία δεν είναι και τόσο ευεργετικά. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες σημαντικές εμπλοκές, οι μυστικές επαφές δεν ευνοούνται και μην δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί ενώ με τον Ερμή ανάδρομο στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο μπορεί να υπάρξουν πολλά σχόλια σε βάρος σας. Η έκλειψη της Δευτέρα επηρεάζει τόσο την εργασία όσο και την υγεία σας. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε επαφές και συναντήσεις. Αποφύγετε τις ημέρες αυτές να κάνετε επενδύσεις ή κάποια οικονομικά βήματα τα οποία δεν είναι και τόσο σίγουρα.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες οι ημέρες αυτές είναι SOS! Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-26 Νοεμβρίου το τριήμερο αυτό είναι μια ένδειξη για τις δυσκολίες που θα έχετε στο μέλλον. Προσέχετε λοιπόν και την επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Κάποιοι φίλοι σας μπορεί να σας απογοητεύσουν ιδίως αν εμπλέκονται και οικονομικές απολαβές. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δεν επηρεάζεστε από όλα αυτά, μπορώ μάλιστα να πω ότι έρχεστε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.

Αιγόκερως
Ενώ η περίοδος αυτή είναι μια καλή, μια δημιουργική περίοδος για εσάς τους Αιγόκερους, το τριήμερο βρίσκεται είναι κάπως περίεργο, με την έκλειψη να επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, παρά το γεγονός ότι ως τώρα τα πράγματα πήγαιναν καλά. Προσοχή λοιπόν. Ένα ταξίδι, ένα νομικό διαδικαστικό θέμα θα σας φορτίσει, ενώ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα σας απογοητεύσουν κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ή εναλλακτικά θα σκέφτεστε τα προβλήματά τους. Οι συζητήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Ιανουαρίου δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετικές. Μόνο όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές θέσεις.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι με την Σελήνη την Παρασκευή στο δικό σας ζώδιο νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, όμως ένα οικονομικό θέμα θα σας φορτίσει. Οι φίλοι σας μπορεί να παρεμβαίνουν και να δημιουργούν προβλήματα στα σχέδιά σας, ενώ, χωρίς η έκλειψη να είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας θα έχετε διλλήματα μεταξύ των καθημερινών θεμάτων και των μελλοντικών σχεδίων σας. Ο ανάδρομος Ερμής δείχνει καθυστερήσεις παρανοήσεις λάθη χωρίς όμως να είναι σοβαρά. Εκείνα που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα οικονομικά σας τα οποία σας φορτίζουν, όπως και την υγεία κοντινών σας προσώπων.

Ιχθείς
Ιχθύες μου εδώ και πολύ καιρό σας ζητώ να είστε προσεκτικοί ειδικά αν είστε γεννημένοι 19-21 Φεβρουαρίου, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να δείχνει το κακό του πρόσωπο ειδικά Παρασκευή και Σάββατο. Υπάρχει μια σημαντική ένταση η οποία ως ένα βαθμό θα μπορούσε να σας κοστίσει σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Οι σχέσεις γενικότερα δεν ευνοούνται με τον Ποσειδώνα να σας οδηγεί λαθεμένους δρόμους. Αν και έχετε διαίσθηση και οραματισμό τις ημέρες αυτές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί .Ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με άλλους(εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) μπορεί να έρθει τώρα στο προσκήνιο ή αντίθετα να καθυστερεί.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ