Η Ζωή έφερε... κλειδαρά για να πάρει το σούπερ-γραφείο - Αποσβολωμένη η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης - iefimerida.gr

Η Ζωή έφερε... κλειδαρά για να πάρει το σούπερ-γραφείο - Αποσβολωμένη η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης

SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με το πολυτελές γραφείο-κόσμημα της διευθύντριας της Βιβλιοθήκης της Βουλής το οποίο είχε «καπαρώσει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Πριν από λίγη ώρα ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης, τον οποίο τοποθέτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετέβη στο γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης της Βουλής με δύο υπαλλήλους και έναν κλειδαρά. Εκεί βρίσκονταν η διευθύντρια της βιβλιοθήκης Ελένη Δρούλια.

  • «Γιατί αλλάζετε κλειδαριά;» ρώτησε τον κ. Θαλάσση.
  • «Από σήμερα αυτό το γραφείο δεν θα ανήκει στη Βιβλιοθήκη» της απάντησε εκείνος.
  • «Πού θα ανήκει;» επέμεινε η κυρία Δρούλια.
  • «Δεν είναι δικό σας θέμα αυτό» ξέκοψε την συζήτηση ο γ.γ. της Βουλής.

Ετσι, η διευθύντρια της βιβλιοθήκης της Βουλής, ετοίμασε ένα πρωτόκόλλο παράδοσης-παραλαβής καθώς στο γραφείο 207 φιλοξενούνται ιστορικής αξίας κειμήλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, από το γραφείο του γ.γ. της Βουλής δεν κάνουν δεκτό το επίσημο έγγραφο, ενώ δεν δέχθηκαν να συναντηθούν με τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι ζήτησαν ακρόαση. Ετσι, οι υπάλληλοι προτίθενται να κάνουν ένα απλό χαρτί όπου να γίνεται καταγραφή των κειμηλίων προκειμένου να είναι διασφαλισμένοι και να το αφήσουν στο γραφείο.

Η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης Ελένη Δρούλια, με μια επιστολή-κόλαφο είχε περιγράψει πώς βρήκε το γραφείο κλειδωμένο στις 24 Αυγούστου, ζητώντας από την πρόεδρο της Βουλής και τον γ.γ. Γιώργο Θαλάσση να το επιστρέψει καθότι εκεί διατηρούνται ιστορικά κειμήλια.

Τότε, η ίδια η πρόεδρος της Βουλής είχε κάνει λόγο για «ψέματα του κίτρινου Τύπου».

Ωστόσο, μετά την κατακραυγή και την επιστολή-κεραυνό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φάνηκε να «συμβιβάζεται» με την ιδέα ότι θα υποστεί τα επίχειρα της δική της απόφασης, όταν εξεδίωκε από το κεντρικό κτίριο της Βουλής πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Βουλής που δεν ήταν πλέον βουλευτές – όπως και η ίδια πλέον. Ετσι φέρεται να έδωσε εντολή στον γραμματέα της Βουλής Γιώργο Θαλάσση να πάει στο κτίριο της οδού Αμαλίας προκειμένου να της βρει γραφείο δίπλα σε αυτό του Απόστολου Κακλαμάνη. Ωστόσο, φαίνεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει, θέλοντας να παραμείνει στο επίμαχο γραφείο.

Διαψεύδει και πάλι η Ζωή

Πάντως η πρόεδρος της Βουλής διαψεύδει και πάλι το περιστατκό κάνοντας λόγο για ψεύδη και λάσπη «που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς».

Η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter τα... έριχνε στον ΣΚΑΪ για το ζήτημα αναφέροντας «Ο ΣΚΑΙ δείχνει πλάνα από την Επιτροπή Αλήθειας και λέει ψέματα για γραφείο στο Βουλευτήριο. Ο κ. Αχιλλέας Τόπας γιατί δεν λέει την αλήθεια; Οι συκοφαντίες του ΣΚΑΙ και των λοιπών μέσων της διαπλοκής μας δίνουν πολύ ωραίες ιδέες για την υποστήριξη του έργου της Επιτροπής. Ο ΣΚΑΙ γνωρίζει από το βράδυ της Τρίτης 22/9 ότι το σημερινό ρεπορτάζ περί γραφείου, κλειδιού και άλλων δαιμονίων είναι ψευδές. Ο ΣΚΑΙ επιμένει επί 5 ώρες να συκοφαντεί και να αναπαράγει λάσπη. Το "γραφείο στο Βουλευτήριο" είναι το νέο λάστιχο. O Γκέμπελς θα ζήλευε...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ