Τσίπρας στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα να αντιστοιχηθεί με την κοινωνία - iefimerida.gr

Τσίπρας στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα να αντιστοιχηθεί με την κοινωνία

 Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «παρών» και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έδωσε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές για την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση του Κόμματος ενόψει και του επικείμενου Συνεδρίου.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός τόνισε την αναγκαιότητα της αντιστοίχησης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνική του δυναμική και την επιρροή που έχει στα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, αλλά και βελτίωσης της κομματικής λειτουργίας , μέσα από την ενίσχυση των συλλογικών διαδικασιών.

Ποιος θα είναι ο νέος γραμματέας

Όπως αποφασίστηκε η Κεντρική Επιτροπή, θα συνεδριάσει στις 10-11 Οκτώβρη και θα εκλέξει Πολιτική Γραμματεία και Γραμματέα που θα αναλάβουν την ευθύνη της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της πορείας του Κόμματος προς το Συνέδριο.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο επικρατέστερος για την θέση του γραμματέα είναι ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανήκει στην κεντρογενή τάση «Πλατφόρμα 2010» (Μπαλάφα, Παπαδημούλης, Δούρου κ.λπ.).

Τσίπρας στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα να αντιστοιχηθεί με την κοινωνία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ