Η Ζωή έκανε βιβλίο για το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ζωή έκανε βιβλίο για το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία της συνέντευξη ως Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε την... έκπληξη και μοίρασε ένα βιβλίο, το οποίο είναι «αφιερωμένο» στο 3ο μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα.

Το 18σελιδο βιβλίο ανέφερε χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο του «Ο Αθέμιτος, παράνομος και επονείδιστος χαρακτήρας του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης του Αυγούστου 2015. Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους».

Μια έκδοση που... αφιερώθηκε από την Κωνσταντοπούλου προς τους πρώην συντρόφους και συνοδοιπόρους της στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το μνημόνιο που υπέγραψαν, με αποτέλεσμα την δική της αποχώρηση όπως και πολλών άλλων στελεχών του κόμματος.

Η Ζωή έκανε βιβλίο για το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αναφορικά με τον οικονομικό απολογισμό των δικών της πεπραγμένων είπε πως σε σχέση με το πρώτο εννεάμηνο του 2014 κατάφερε να περιορίσει αχρείαστα κονδύλια του κοινοβουλίου επιφέροντας εξοικονόμηση ύψους 12,5 εκατ. ευρώ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό επετεύχθη παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να πληρώσει έξοδα που είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση αλλά και το κόστος της Βουλής των Εφήβων.

Η Ζωή έκανε βιβλίο για το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ