Προθεσμία 40 ημερών για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων - iefimerida.gr

Προθεσμία 40 ημερών για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων

ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών στις εφορίες, οι φορολογούμενοι θα έχουν προθεσμία 40 ημερών από την έκδοση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος για την εξόφληση του έκτακτου ειδικό τέλους.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά οι φορολογούμενοι θα έχουν διορία άλλες 20 ημέρες προκειμένου να εξοφλήσουν το ειδικό τέλος.

Αυτοί που εξαιρούνται από το τέλος ακινήτων θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν το τέλος και έπειτα με μία σειρά δικαιολογητικών, που θα προσκομίζουν κάθε φορά που θα έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, θα τους επιστρέφονται τα χρήματα.

Οι φορολογούμενοι που εξαιρούνται από την καταβολή του τέλους είναι όσοι έστειλαν SMS μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, στους οποίους αφού απαντήσει το υπουργείο Οικονομικών μέσω γραπτού μηνύματος, θα πρέπει να υποβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους τα δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ