Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την κατώτατη σύνταξη - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την κατώτατη σύνταξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης με βάση το νέο μνημόνιο προχώρησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

«Η κυβέρνηση με βάση το τρίτο μνημόνιο, το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι τη βασική σύνταξη και όχι την κατώτατη» δήλωσε πιο συγκεκριμένα σε ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Μητρόπουλος, σχετικά με το ασφαλιστικό. Μάλιστα, ο κ. Μητρόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μείωση των συντάξεων και κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε παράλληλα πως «η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος είναι δεδομένη στις επικουρικές συντάξεις» και συνέχισε λέγοντας πως «είναι σκληρές οι ρήτρες που διέφυγαν της διαπραγματευτικής ομάδας, διότι οι δανειστές θέλουν οι μισοί Έλληνες να μην παίρνουν σύνταξη και οι άλλοι μισοί να παίρνουν επίδομα σύνταξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ