Κυριάκος: Δεν ξέρω αν με στηρίζει η Ντόρα, ρωτήστε τη... - iefimerida.gr

Κυριάκος: Δεν ξέρω αν με στηρίζει η Ντόρα, ρωτήστε τη...

(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega απάντησε: «Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πολύ στενή προσωπική σχέση, αλλά δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά, δεν ξέρω αν θα με στηρίξει». Μάλιστα είπε «ρωτήστε την ίδια» ενώ συνέχισε: «Δεν θα μετατρέψω τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση».

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του αποκάλυψε ότι θα συναντηθεί με όλους τους πρώην ηγέτες της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά. «Θεωρώ χρέος μου και προφανώς θα επισκεφθώ τους τέως προέδρους, να αναζητήσω τη συμβουλή τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επεσήμανε τέλος: «Η διαδρομή μου μέχρι στιγμής είναι αρκετά συνεπής για να αποδείξει ότι σε ζητήματα αξιοκρατίας δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ