Λυκούδης: Είναι άδικο να αποδώσουμε την αποτυχία στον Σταύρο Θεοδωράκη - iefimerida.gr

Λυκούδης: Είναι άδικο να αποδώσουμε την αποτυχία στον Σταύρο Θεοδωράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ενδοσκόπηση για τις αιτίες υποχώρησης των ποσοστών του Ποταμιού στις πρόσφατες εκλογές θα ξεκινήσει στο κόμμα», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα.

«Νομίζω ότι θα ψαχτεί το αποτέλεσμα. Είπα και χθες ότι κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ μεγάλη υποχώρηση αλλά δεν συνιστά μια ανεπανόρθωτη ήττα. Είναι η τρίτη φορά που ένα πολιτικό κόμμα καταγράφει τη δύναμή του, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό , αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να δούμε τα όρια της διαπίστωσης, τώρα, το τι φταίει θα το ψάξουμε, φταίνε πολλά», πρόσθεσε ο βουλευτής της Α' Αθήνας του Ποταμιού.
«Πολλές φορές συμβαίνει η κατρακύλα στα μικρά κόμματα, αλλά δεν είναι μοιραίο. Δείτε τι έγινε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν στα όρια της βουλής για χρόνια και σήμερα είναι η κυβέρνηση», είπε αστειευόμενος.
Οταν ρωτήθηκε τι πρέπει να αλλάξει στο Ποτάμι, ο κ. Λυκούδης είπε:

«Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά, κυρίως στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Δεν ξέρω κανένα κόμμα στην ιστορία που να μην έχει στοιχειώδη οργανωτικό ιστό.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης πιστώνεται μια τολμηρή προσωπική πρωτοβουλία. Καλά να ψάξουμε να διορθώσουμε λάθη όλων μας, αλλά είναι άδικο να αποδώσουμε την αποτυχία στον Σταύρο Θεοδωράκη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ