Τι έκανε εντύπωση στον Ντίξον από την ορκωμοσία: Πολλές γραβάτες... - iefimerida.gr

Τι έκανε εντύπωση στον Ντίξον από την ορκωμοσία: Πολλές γραβάτες...

(EUROKINISSI/ Γ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άρθρα του, ο Χιούγκο Ντίξον έχει γράψει πολλές φορές για τα όσα πράττει η ελληνική κυβέρνηση, τους τελευταίους μήνες, ενώ αμέσως μετά τις εκλογές έγραψε για τις προοπτικές επιτυχίας που έχει αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας.

Επειτα από την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος όμως, ο έμπειρος αρθρογράφος του Reuters δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να κάνει και ένα ενδυματολογικό σχόλιο, αφήνοντας για λίγο τις πολιτικές αναλύσεις.

«Πάρα πολλές γραβάτες...», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Χιούγκο Ντίξον, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν όλα τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου, μέσα στο Προεδρικό μέγαρο. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, ότι και αυτή τη φορά πολλά στελέχη της κυβέρνησης ορκίστηκαν δίχως γραβάτα, συνήθεια που κράτησε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Τι έκανε εντύπωση στον Ντίξον από την ορκωμοσία: Πολλές γραβάτες... | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιούγκο Ντίξον ορκωμοσία γραβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ