Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία έκθεση που γιορτάζει τον διάλογο ανάμεσα στην μόδα, την μουσική και την φωτογραφία εγκαινίασαν ο σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger και ο επιμελητής τέχνης Jeffrey Deitch.

Η αποκλειστική εκδήλωση έναρξης έλαβε μέρος στην Sotheby’s S|2 gallery, ένα καινοτόμο χώρο εκθέσεων όπου φιλοξενούνται εκθέματα τόσο από καταξιωμένους αλλά και από ανερχόμενους σύγχρονους καλλιτέχνες. Οι Hilfiger και Deitch έχουν οργανώσει την έκθεση μαζί, η οποία θα είναι ανοιχτή στη S|2 gallery από 22 Σεπτεμβρίου ως 30 Οκτωβρίου, 2015.

Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Rock Style γιορτάζει τους σπουδαίους μουσικούς των οποίων το στυλ και οι μουσικές καινοτομίες έχουν επηρεάσει την εμφάνιση και την συμπεριφορά εκατομμυρίων ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τους The Rolling Stones, τους The Beatles και τον Elvis Presley μέχρι την Debbie Harry, τους Ramones και τη Madonna, το Rock Style διαθέτει εικονικές φωτογραφίες των μουσικών που έχουν συλληφθεί από τους κορυφαίους καλλιτεχνικούς φωτογράφους της αντίστοιχης εποχής.

Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επιπλέον, ο σύγχρονος καλλιτέχνης δρόμου, graphic designer και εικονογράφος Shepard Fairey δημιούργησε ειδικά φτιαγμένα πορτραίτα των David Bowie, George Harrison, Deborah Harry, Jimi Hendrix, Joey Ramone and Sid Vicious ειδικά για την έκθεση.
Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Rock Style”, το οποίο έχει γράψει ο Tommy Hilfiger και ο δημοσιογράφος μουσικού ρεπορτάζ Anthony Decurtis το 2000.

Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αντλώντας από ένα σύνολο λαμπερών, πολύ σπάνιων εικόνων από τους καλύτερους ροκ φωτογράφους το βιβλίο απεικονίζει τον τρόπο που η μόδα έχει ενσωματώσει την ψυχή της γενιάς του ροκ. Συμπίπτωντας με την 30η επέτειο του Tommy Hilfiger brand, η καταγράφει self-styled είδωλα των οποίων το ντύσιμο έπαιξε σημαντικό ρόλο της ταυτότητας τους ως καλλιτέχνες.

Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ
Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.
Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

Ο Tommy Hilfiger και ο Jeffrey Deitch παρουσίασαν την έκθεση Rock Style στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tommy Hilfiger Jeffrey Deitch έκθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ