Οι 3 «αριστεροί» υπουργοί της νέας κυβέρνησης [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 3 «αριστεροί» υπουργοί της νέας κυβέρνησης [εικόνες]

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να προεξοφλούσε στο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ ότι ο Τσίπρας έχει σπάσει το αριστερό του χέρι, αλλά η κυβέρνηση της «δεύτερης φορά Αριστεράς», δεν μπορούσε να μην έχει και τους «αριστερούς» της.

Δεν εννοούμε ιδεολογικά (κάτι το οποίο, άλλωστε, σχετική σημασία έχει πλέον), αλλά μιλάμε για τους αριστερόχειρες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τρεις από τους νέους υπουργούς που υπέγραψαν τα σχετικά Πρωτόκολλα ορκωμοσίας τους σήμερα στο Προεδρικό μέγαρο, που χρησιμοποιούν το αριστερό τους χέρι.

Πρόκειται για τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Σημειωτέον ότι ουδείς από τους 5 υπουργούς των ΑΝΕΛ είναι αριστερόχειρας, υπέγραψαν όλοι με το δεξί – και φυσικά με θρησκευτικό όρκο.

Οι 3 «αριστεροί» υπουργοί της νέας κυβέρνησης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι 3 «αριστεροί» υπουργοί της νέας κυβέρνησης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι 3 «αριστεροί» υπουργοί της νέας κυβέρνησης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ