Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς-ειδικά των πρώτων ημερών-σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα με τις όψεις της να σταθεροποιούν τα σχέδιά σας ενώ θα έχετε και την βοήθεια των φίλων σας.Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι σας αγαπούν και είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν σε ένα οικογενειακό σας θέμα.Ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται για τελευταία ημέρα στον Λέοντα κάνοντας δυνατούς όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 19 του μηνός, φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια μιας και από αύριο μεθαύριο δεν θα υπάρχουν αυτές οι όψεις ευκαιρίας.Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-11 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να σας φέρνει απρόσμενες συναντήσεις, απρόσμενες επαφές και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν την ζωή σας! Μια σημαντική αλλαγή υπάρχει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Οι Κριοί του Μαρτίου επωφεληθείτε από την σημερινή ημέρα γιατί αύριο μεθαύριο θα σας λέω stop στα σχέδιά σας. Προσοχή λοιπόν.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά είναι πολύσημαντική για εσάς τους Ταύρους,ασχοληθείτε λοιπόν σήμερα μαζί τους, με τον εργασιακό σας χώρο να έχει να σας δώσει πολλά, έστω και αν ο ανάδρομος Ερμής μπορεί φέρει παρεξηγήσεις,παρανοήσεις ακόμη και καθυστερήσεις τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και γενικότερα. Ένα οικογενειακό ή ένα συναισθηματικό θέμα φαίνεται να επιλύεται.Η νέα θέση του Άρη, παρά το γεγονός ότι τις δύο επόμενες ημέρες δεν σχηματίζει καλές όψεις που θα μπορούσαννα σας βοηθήσουν και θα πρέπει γενικά να προσέχετε,με την παραμονή του στην Παρθένο για αρκετό καιρό σας δίνει το έναυσμα να αγωνιστείτε με τα πράγματα να έρχονται αρκετά καλά και για την συναισθηματική και για την επαγγελματική σας ζωή. Προς το παρόν όμως, σήμερα και αύριο, προσέχετε γενικά τις σχέσεις σας αλλά και ότι αφορά τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τα βήματά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους είναι εξαιρετική η νέα θέση του Ήλιου στον Ζυγό, σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στην επιχειρηματική σας δράση ενώ αυτόν τον καιρό οι φίλοι σας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ώστε να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 του μηνός. Η νέα θέση του Άρη όμως στην Παρθένο δημιουργεί τις επόμενες ημέρες μεγάλη ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 του μηνός. Ρυθμίστε σήμερα τις πιο δύσκολες υποθέσεις σας μιας και από αύριο και μετά τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά τουλάχιστον για εσάς που έχετε γενέθλια τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, προσέχετε γενικότερα την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων όπως και τα ηλικιωμένα αντρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας. Πολλές φορές αναθεωρείτε τις σκέψεις ακόμη και τις σχέσεις σας για τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Προσέχετε γενικότερα τα παιδιά και μικρά σας κατοικίδια, αν έχετε.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους με την σελήνη( κυβερνήτη πλανήτη σας) να βρίσκεται στον Υδροχόο, μια καλή θέση, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να είναι σημαντικό και να έχει σχέση με την οικογένειά σας. Είτε η οικογένεια θα σας βοηθήσει σε ένα οικονομικό ζήτημα είτε εσείς θα βοηθήσετε οικονομικά την οικογένειά σας. Ο Ήλιος στον Ζυγό είναι μια ωραία θέση για τα οικογενειακά σας, παρά το γεγονός ότι αυτόν τον καιρό καθυστερείτε ή αναθεωρείτε τις σκέψεις και τις σχέσεις σας με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο –παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες- σας φέρνει πολλές μετακινήσεις αλλά θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο μιας και μπορεί να είστε αρκετά επικριτικοί με πρόσωπα του φιλικού ή συγγενικού σας περιβάλλοντος. Βέβαια αύριο και μεθαύριο η θέση αυτή του Άρη είναι επικίνδυνη, προσέχετε τον τρόπο που κινείστε, πως κυκλοφορείτε, προσέχετε την υγεία σας αλλά και τον τρόπο που ρυθμίζετε τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα στον χώρο των οικονομικών σας τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Όμως, όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 12 του μηνός προσέχετε, μια καινούργια πρόταση στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή μπορεί να μοιάζει καλή αλλά ίσως να μην έχει διάρκεια. Προσοχή λοιπόν.

Λέων
Λέοντες μου η σημερινή ημέρα σας ανήκει, με την νέα θέση του Ήλιου στον Ζυγό να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς! Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να σταθεροποιήσετε τα επιχειρηματικά ή τα συναισθηματικά σας σχέδια. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Αυγούστου θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια εκπληκτική φάση αλλαγής! Βέβαια, η νέα θέση του Άρη μπορεί αύριο μεθαύριο να ανακόψει την πορεία των οικονομικών θεμάτων με τις ημέρες αυτές να μην είναι καλές για να ρυθμίσετε κάποια σημαντικά οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα τα οποία θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να αποδώσουν. Προσέχετε πάρα πολύ για τις δυο τρεις επόμενες ημέρες τον τρόπο που θα κινηθείτε στα οικονομικά ζητήματα όπως επίσης θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Γενικά στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό όπου βρίσκεται και ο Ερμής (ανάδρομος) σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα το οποίο έχει σχέση με την εργασία. Όσοι όμως έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (δηλαδή 22-25 Σεπτεμβρίου) όπως σας λέω πολύ καιρό θα πρέπει να προσέχετε τις επόμενες ημέρες καθώς μπορεί να έχουν εντάσεις, μικροατυχήματα και κρυολογήματα ή μπορεί να πρέπει να προσέξετε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες σε συναισθηματικό επίπεδο ευνοούνται. Τώρα που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο θα μάθετε κάποια πράγματα που είχαν γίνει στο παρελθόν σε βάρος σας με σκοπό να μπλοκαριστούν οι ενέργειές σας. Κάποια χρήματα που καθυστερούσαν μάλλον θα τα εισπράξετε τώρα. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 του μηνός, με τον Δία να βρίσκεται στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, έχετε την ευκαιρία να δράσετε και να προωθήστε τα προσωπικά σας σχέδια, μιας όμως και Δίας σημαίνει επέκταση, προσέχετε μην πάρετε βάρος.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς είναι μια πολύ καλή ημέρα σήμερα, με όσους έχετε γενέθλια να σταθεροποιείτε σχέδια και σημαντικές συνεργασίες! Μπορείτε τώρα να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται, αν και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο δεν είναι μια καλή θέση, δείχνει ένα παρασκήνιο το οποίο έχει σχέση με τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας . Σήμερα όμως είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου που μπορεί να δείτε φίλους που σας αγαπούν και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες αν και ο Ουρανός απέναντί σας ο οποίος σας κάνει να θέλετε να παρατήσετε τα πάντα και να φύγετε δεν υπόσχεται μεγάλη διάρκεια σε όλα αυτά. Να θυμάστε ότι ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, ανάδρομος, δημιουργεί παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε λοιπόν να ξανασκεφτείτε τα όσα σας απασχολούν. Αύριο είναι μια κακή ημέρα για τα πρόσωπα που έχουν σχέση με το συγγενικό σας περιβάλλον.

Σκορπιός
Με την είσοδο σήμερα του Ήλιου στον Ζυγό είναι μεν μια καλή ημέρα, αλλά σε εσάς τους Σκορπιούς δημιουργεί ένα άγχος για τον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο. Η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο φέρνει πίεση, ειδικά από αύριο, σε οικονομικό επίπεδο το οποίο θα το βρείτε μπροστά σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Νοεμβρίου όμως δεν υπάρχει μεγάλη διάρκεια. Ο Δίας ευνοεί όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές Νοεμβρίου φέρνοντας κοντά σας φίλους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ασχοληθείτε σήμερα με την οικογένειά σας.

Τοξότης
Τοξότες μου οι ημέρες αυτές είναι SOS για όσους έχετε γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου με τον Άρη να δημιουργεί μεγάλη ένταση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ακόμη και στα οικονομικά σας. Μπορεί, ιδιαίτερα αύριο μεθαύριο, να δημιουργηθεί ένα ρήγμα στις σχέσεις σας, προσέχετε λοιπόν. Αντίθετα τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 του μηνός με τον Ουρανό να φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο σπουδών ακόμη και σε ταξίδια. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για εσάς σήμερα, μπορεί να βρεθείτε με αγαπημένους σας φίλους ενώ μπορεί να δείτε ανθρώπους από τα παλιά.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η επαγγελματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα σημαντική, σήμερα μπορείτε να δράσετε αλλά αύριο και μεθαύριο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα ταξίδια, τις σπουδές ή τα θέματα σπουδών να μην ευνοούνται! Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου είστε σε μια ευχάριστη θέση με τον Δία να ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Πολλά πράγματα καθυστερούν στην επαγγελματική σας ζωή ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 του μηνός, ενώ αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο έχετε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιανουαρίου. Ο Δίας σας ευνοεί και βοηθά τα σχέδιά σας, έχετε τύχη γενικότερα, όμως αύριο και μεθαύριο, για τις 2-3 επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για μυστικές επαφές και μυστικές σχέσεις ή για οτιδήποτε τέλος πάντων θα μπορούσε να πάει στραβά.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο αλλά και τον Ήλιο να περνά στον έχετε μια ιδιαίτερα ευεργετική ημέρα! Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας ενώ θέματα εργασίας σας ικανοποιούν. Ο Άρης εγκαταλείπει την θέση του απέναντι από το δικό σας ζώδιο κάτι που προκαλούσε εκνευρισμό σε όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αντίθετα για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Φεβρουαρίου υπάρχει αλλαγή, κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβαίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία. Τα έξοδά σας όμως τρέχουν χωρίς να φαίνεται βελτίωση των οικονομικών σας σήμερα και αύριο.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών, που έχετε δηλαδή γεννηθεί 19-20 Φεβρουαρίου, προσέχετε πάρα πολύ τα επαγγελματικά σας θέματα, ενώ αύριο μεθαύριο δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ρήγμα σε αυτόν τον τομέα. Προσέχετε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας ενώ τα οικονομικά σας ευνοούνται. Οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με άλλους(εφορίες δάνεια ασφάλειες) θα μπορούσατε σήμερα να τα ρυθμίσετε κατά τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: ζωδια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ