Αρχισαν τα όργανα: Οι πρώτες γκρίνιες από τους «κομμένους» των ΑΝΕΛ που μένουν εκτός κυβέρνησης - iefimerida.gr

Αρχισαν τα όργανα: Οι πρώτες γκρίνιες από τους «κομμένους» των ΑΝΕΛ που μένουν εκτός κυβέρνησης

(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, άρχισαν τα... όργανα από τους ΑΝΕΛ.

Βουλευτές και μέλη του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, αντιδρούν έντονα από το γεγονός ότι «κόβονται» όπως αναφέρουν όλες οι συγκλίνουσες πληροφορίες, από υπουργικούς θώκους.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη αντέδρασε έντονα. Το ίδιο και η Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία όπως είχε δεσμευτεί ο Πάνος Καμμένος, λόγω του λάθους που έκανε και δεν της επέτρεψε να είναι υποψήφια βουλευτής, θα αξιοποιούνταν σε υπουργείο.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα και για τον Νίκο Νικολόπουλο, που ήθελε να είναι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να αρνήθηκε με ένα «ξερό» όχι την πρόταση Καμμένου. Η επόμενη πρόταση ήταν να αναλάβει το κοινωνικών ασφαλίσεων, στη θέση που κατείχε ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά έπεσε και αυτή στο κενό, παρότι ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος επισκέφθηκε την Κουμουνδούρου το πρωί της Τρίτης.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, οι ΑΝΕΛ θα μετάσχουν στο κυβερνητικό σχήμα με 4 υπουργούς: Πάνο Καμμένο (Αμυνας), Ελενα Κουντουρά (Τουρισμού), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (Μακεδονίας-Θράκης) και Τέρενς Κουίκ (υφυπουργός Επικρατείας). Ωστόσο οι καραμπόλες είναι πολλές και η αγωνία στο στρατόπεδο των ΑΝΕΛ παραμένει έντονη μέχρι να ανακοινωθεί η τελική σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ