Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνιδιαστική και... αστραπιαία ήταν η επίσκεψη της απερχόμενης Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη (κατά τη διάρκεια της οποίας της παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών), άφησε να εννοηθεί ότι θα ενημερώσει τηλεφωνικά τον κ. Παυλόπουλο για τον κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων. Εντωμεταξύ, με την ευκαιρία της συνάντησης με τον κ. Μανιτάκη φρόντισε να εκτοξεύσει για μια ακόμη φορά τα πυρά της, τόσο κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, στον οποίο είχε επιτεθεί πάλι με σφοδρότητα πριν μερικές ημέρες, όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Μερικά λεπτά μετά τις 15:00, όμως, ξαφνικά τηλεφώνησε στο προεδρικό μέγαρο και ζήτησε ραντεβού με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Πράγματι εμφανίστηκε σαν... αστραπή στην είσοδο του μεγάρου. Την υποδέχθηκε ο πρέσβης Γιώργος Γεννηματάς, γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας και την οδήγησε στο γραφείο του προέδρου. Εκεί, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν δέχθηκε καν να καθήσει, όπως της πρότεινε ο Πρ. Παυλόπουλος. Εμεινε όρθια, είπε «αυτή είναι η σύνθεση της νέας Βουλής», πέταξε ένα «ευχαριστώ» και αποχώρησε - διαδικασία που δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό της ώρας.

Αιφνιδιασμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι κοιτούσαν το αυτοκίνητό της προέδρου της Βουλής να περνά τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου. Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Το τετ α τετ Κωνσταντοπούλου-Παυλόπουλου κράτησε το πολύ... ένα με δύο λεπτά, χωρίς υπερβολή, όπως τόνιζαν και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι, δεδομένου ότι το αυτοκίνητο μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο και μετά από ελάχιστα λεπτά βγήκε, θεώρησαν αρχικά ότι μέσα σε αυτό δεν βρισκόταν η κυρία Κωνσταντοπούλου παρά συνεργάτες της οι οποίοι παρέδωσαν το σχετικό φάκελο με την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων της νέας Βουλής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Λίγο αργότερα, όμως, πληροφορήθηκαν και αντιλήφθησαν από τις πολύ μακρινές φωτογραφίες που κατάφερεαν να τραβήξουν, ότι σε αυτό επέβαινε η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής, η οποία βγήκε από το αυτοκίνητο, μπήκε στο Προεδρικό, παρέδωσε το φάκελο στον Προκόπη Παυλόπουλο λέγοντάς του μόνο «αυτή είναι η κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων της νέας Βουλής» και αμέσως βγήκε, μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε!

Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χαρακτηριστικό της ταχύτητας με την οποία έγινε η διαδικασία είναι ότι οι φωτορεπόρτερ κατάφεραν να βγάλουν εξαιρετικά λίγες και πολύ μακρινές φωτογραφίες της Ζωής, την ώρα που έβγαινε ή έμπαινε... αστραπιαία από το αυτοκίνητό της. Προφανώς, η προηγούμενη κόντρα που είχε ανοίξει και είχε συντηρήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το χθεσινό πολύ κακό, για εκείνη, αποτελέσμα της Λαϊκής Ενότητας και η αποτυχία της να μπει στη Βουλή που προφανώς της έχει «στοιχίσει», λειτούργησαν σε... συνδυασμό. με αποτέλεσμα η Πρόεδρος της Βουλής να επιδείξει αυτή την... περίεργη συμπεριφορά.

Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ