Γυναικείος οργασμός: Γυναίκες εξομολογούνται τα μυστικά τους σε ένα blog - iefimerida.gr

Γυναικείος οργασμός: Γυναίκες εξομολογούνται τα μυστικά τους σε ένα blog

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλούς άνδρες ο γυναικείος οργασμός είναι κάτι πολύπλοκο και μυστηριώδες. Μπορεί για τα αρσενικά να είναι μια «ξεκάθαρη» διαδικασία, αυτό, όμως δεν ισχύει για το αντίθετο φύλο.

Σε ένα νέο blog, ανώνυμες γυναίκες εξηγούν τι τους δίνει σεξουαλική ικανοποίηση και ευελπιστούν πως θα επικοινωνήσουν τους μηχανισμούς της γυναικείας κορύφωσης.

Το «How To Make Me Come» δημιουργήθηκε από την 27χρονη συγγραφέα με το ψευδώνυμο Sylvia, μετά από δικές της εμπειρίες.

Μέχρι σήμερα μετρά 72 ανώνυμους συνεργάτες, οι οποίοι μεταφέρουν τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

«Είναι αρκετό να πω πως δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία μου ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά», αναφέρει στους Times, σχολιάζοντας την πηγή έμπνευσης του blog.

«Ενιωσα πως δεν καταλάβαινε τι μου συνέβαινε σεξουαλικά, ενώ εγώ δεν ήμουν σε θέση να το συζητήσω», συμπληρώνει.

Η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι είναι ένα κοινό θέμα όλων μέσα στο blog. Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται απογοητευμένες από την αδυναμία τους να συζητήσουν για το σεξ και τον οργασμό τους είτε πρόκειται για one-night stand είτε για μακροχρόνια σχέση.

Η Sylvia θεωρεί πως αυτό οφείλεται στο ότι οι γυναίκες θέλουν να ευχαριστήσουν τον άνδρα, χωρίς να τον πληγώσουν ή να τον κάνουν να αισθανθεί άβολα.

Ζητώντας από τους φίλους της να συμβάλουν στην προσπάθειά της, είδε μια ευρεία αποδοχή, με τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους.

Τα κείμενα αφορούν ένα μεγάλο φάσμα της σεξουαλικής ζωής και όχι μόνο εμπειρίες οργασμού.

Πολλές εξ' αυτών χωρίς ταμπού μεταφέρουν τις δικές τους ιστορίες, απλά γιατί κανείς δεν τους κατακρίνει. Μία 25χρονη κοπέλα λέει πως λατρεύει τα one-night stand, ενώ μία άλλη πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την αντρική επιβεβαίωση.

Μία άλλη συγγραφέας έγραψε πως η σεξουαλική της ζωή βελτιώθηκε αμέσως όταν άρχισε να μιλάει ανοιχτά για τις ανάγκες της με τον σύντροφό της.

Μέσα από το blog της Sylvia, στο οποίο οι μισοί αναγνώστες είναι άνδρες, εκφράζονται όλες οι απόψεις περί σεξουαλικότητας, άλλες μοιάζουν μεταξύ τους, άλλες θεωρούνται ακραίες αλλά όλες μεταφέρουν τον «παλμό» ενός ζωτικού κομματιού μίας σχέσης.

Gifs: giphy.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ οργασμός Blog
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ