Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας - 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας - 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζετε το πρωί και το τελευταίο που βλέπετε το βράδυ... Είναι το κρεβάτι σας, το οποίο οφείλει να σας δημιουργεί συναισθήματα ευφορίας.

Αν δεν σας «ξυπνά» δόσεις χαράς και ευτυχίας και σας δεν σας θυμίζει: «Αγαπώ το κρεβάτι μου», τότε μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε μερικές αλλαγές;

Τώρα, που ο καιρός γίνεται πιο κρύος το κρεβάτι και γενικά το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ο χώρος για κάνετε τα πιο όμορφα όνειρα.

Γι' αυτό σας προτείνουμε λύσεις για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα.

Σεντόνια και κουβέρτες

Επενδύστε σε ένα σετ καινούργιων σεντονιών, προτιμώντας φθινοπωρινά ζεστά χρώματα. Από πάνω στρώστε μία ελαφριά κουβέρτα. Τοποθετήστε τα με τέτοιο τρόπο, ώστε το σεντόνι να καλύπτει ένα μικρό μέρος της κουβέρτας στην επάνω πλευρά. Αν το επιθυμείτε, βάλετε και ένα μικρό κουβερλί στο κάτω μέρος, για μια ακόμα ιδιαίτερη πινελία.

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας - 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μαξιλάρια

Μικρά, μεγάλα, τετράγωνα, στρογγυλά. Το σύνθημα είναι μαξιλάρια παντού. Επιλέξτε χρώματα ταιριαστά με τον χώρο και τοποθετήστε τα είτε στο επάνω μέρος του κρεβατιού είτε στο πάτωμα.

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας - 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βάλτε ένα νέο φως

Ενα νέο πορτατίφ ή μια οποιαδήποτε πηγή φωτός, χαρίζει όχι μόνο φως στον χώρο αλλά τον ανανεώνει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλασικά πορτατίφ ή ακόμα και σειρές από λαμπάκια.

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας - 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Γεμίστε έναν τοίχο

Κάδρακια, φωτογραφίες, αφίσες, ακόμα και υφάσματα έχουν θέση σε έναν τοίχο. Προτιμήστε να βάλετε αντικείμενα που σας αντιπροσωπεύουν και σας κάνουν να χαμογελάτε.

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας - 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ