Στην Κουμουνδούρου ο Καμμένος -Κάνουν κυβέρνηση - iefimerida.gr

Στην Κουμουνδούρου ο Καμμένος -Κάνουν κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους αναμένεται να συζητήσουν στο τετ α τετ που θα έχουν στις 3 το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο.

Ο διάλογος Τσίπρα-Καμμένου

Τσίπρας: Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε σε βάθος. Διαψεύστηκαν όσοι μιλούσαν για σενάρια αριστερής παρένθεσης. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σταθερά βήματα σε βάθος τετραετίας και να υλοποιήσουμε τη δέσμευσης μας. Να ματώσουμε για να σταματήσει να ματώνει ο λαός μας

Καμμένος: Πρέπει η κυβέρνηση να πετύχει τη σταθερότητα για να επιστρέψει η ελπίδα το λαό. Στεναχωρήσαμε κάποιους άλλα τι να κάνουμε

Στην Κουμουνδούρου ο Καμμένος -Κάνουν κυβέρνηση | iefimerida.gr 0

Οπως από χθες δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, από τη στιγμή που τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι βουλευτές των δυο κομμάτων αρκούν για να σχηματίσουν κυβέρνηση (145+10), οι δυο τους θα σχηματίσουν ξανά νέα κυβέρνηση χωρίς τη συμμετοχή άλλου κόμματος.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος χθες έδωσε το παρόν και στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τις δηλώσεις για τη νίκη του. Ανέβηκε μάλιστα στο βάθρο που είχε στηθεί, χαιρέτησε τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, αγκαλιάστηκε με τον κ. Τσίπρα.

Τις τελευταίες ώρες πυκνώνουν οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα κυβέρνηση, για το πόσα πρόσωπα θα συμμετέχουν από τις ΑΝΕΛ, για το ρόλο του ίδιου του Πάνου Καμμένου, αλλά και για τις ενστάσεις ορισμένων στελεχών της Κουμουνδούρου.

Στην Κουμουνδούρου ο Καμμένος -Κάνουν κυβέρνηση | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ