Εχασε την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ -Τι συνέβη στον Βούλγαρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Εχασε την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ -Τι συνέβη στον Βούλγαρο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αν και είδε την καριέρα του να εκτοξεύευαι ποτέ δεν άλλαξε στάση όσον αφορά τον επαγγελματισμό του. Γι'αυτό και η είδηση ότι δεν πήγε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, προκάλεσε απορίες όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έσπευσε να λύσει κάθε μυστήριο.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για τη μόνιμη εγκατάστασή του στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του, ταξίδεψε μέχρι τη Σόφια προκειμένου να φέρει οδικώς ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του.

Ομως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής, η μαύρη Κάντικαλ υπέστη ζημιά με αποτέλεσμα να μείνει στο δρόμο. Ο Μπερμπάτοφ κάλεσε την οδική βοήθεια, η καθυστέρηση της οποίας στοίχισε στον άσο του ΠΑΟΚ... την προπόνηση.

Στη διοίκηση κατανόησαν το πρόβλημα που προέκυψε όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον κόσμο. Πάντως ο Μπερμπάτοφ για να διώξει οποιαδήποτε αμφιβολία, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου φαίνεται ξεκάθαρα το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Εχασε την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ -Τι συνέβη στον Βούλγαρο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ΠΑΟΚ αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ