Ξανά εκτός ο Εσιέν - Εντονος προβληματισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ξανά εκτός ο Εσιέν - Εντονος προβληματισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό πίσω από τη νέα αναβολή που πήρε το ντεμπούτο του Μίκαελ Εσιέν. Οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Γκανέζος χαρακτηρίστηκαν φυσιολογικές από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου με το ντεμπούτο του να παραμένει άγνωστη απάντηση μέχρι στιγμής.

Ο Μίκαελ Εσιέν αποτέλεσε τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Οι πράσινοι προόριζαν τον Γκανέζο για βασικό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των προκριματικών ωστόσο όλα δείχνουν ότι η πρώτη του εμφάνιση θα καθυστερήσει κι άλλο.

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς άρχισε σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς και τις τελευταίες ημέρες μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ωστόσο οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ανάγκασαν το team του τριφυλλιού να επαναπροσδιορίσει το θέμα.

Συγκεκριμένα στη χθεσινή προπόνηση ο Γκανέζος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα κι αποχώρησε από την προπόνηση δακρυσμένος από τα νεύρα του.

Ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας, που πήγε στο Κορωπί για να εξετάσει τον ποδοσφαιριστή, διέγνωσε πως οι ενοχλήσεις ήταν όχι στο σημείο της επέμβασης, αλλά λίγο παραπάνω, ενώ τις χαρακτήρισε φυσιολογικές λόγω του φόρτου στον οποίο υπέβαλε το σώμα του ανεβάζοντας την ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Ο 32χρονος άσος θα κατεβάσει ταχύτητα για τις επόμενες μέρες ακολουθώντας ένα συντηρητικό πρόγραμμα και θα επανεξεταστεί. Χάνει σίγουρα το ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, πολύ πιθανώς κι αυτό που ακολουθεί-επίσης στη Λεωφόρο-κόντρα στον Πλατανιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ