Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία με Γκασόλ από άλλο πλανήτη - iefimerida.gr

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία με Γκασόλ από άλλο πλανήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας τον Παού Γκασόλ ξανά σε μεγάλη βραδιά η Ισπανία κέρδισε την Λιθουανία στον μεγάλο τελικό και κατέκτησε και το φετινό Eurobasket.

Οι Ισπανοί επικράτησαν με 80-63 των Λιθουανών που δεν μπόρεσαν να αντέξουν την φοβερή άμυνα των «φούριος ρόχας» και ήταν άστοχοι, ενώ ο Γκασόλ με 25 πόντους και 12 πόντους έκανε... πάρτι όντας πρώτος σκόρερ, MVP του τελικού και MVP όλης της διοργάνωσης.

Ο Σέρχιο Γιουλ από την πλευρά του είχε 12 πόντους. Από τη «Lietuva» ξεχώρισαν οι Καλνιέτις και Σεϊμπούτις με 13 πόντους ο καθένας, ενώ ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-8, 41-33, 60-43, 80-63

Ισπανία (Σκαριόλο): Γκασόλ 25 (12 ριμπ.), Φερνάντεθ 11, Ροντρίγκεθ 4, Ερνανγκόμεθ, Ρίμπας 5, Ρέγες 8, Κλαβέρ 7, Σαν Εμετέριο, Γιουλ 12, Αγκιλάρ, Μίροτιτς 8, Βίβες.

Λιθουανία (Καζλάουσκας): Καλνιέτις 13, Γκαΐλιους 1, Ματσιούλις 8, Σεϊμπούτις 13, Σαμπόνις, Καβαλιάουσκας 4, Γιανκούνας 3, Γιαβτόκας, Βαλαντσιούνας 10, Κουζμίνσκας 3, Μιλάκνις, Λεκαβίτσιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία Λιθουανία EUROBASKET 2015 τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ