Αιχμές Μπουρούση στους δημοσιογράφους για το ποιοι «πονούν» για την ομάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αιχμές Μπουρούση στους δημοσιογράφους για το ποιοι «πονούν» για την ομάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Μπορούσης μίλησε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία για την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να ολοκλήρώσει την καριέρα του στην Εθνική ομάδα αλλά άφησε και μια αιχμή για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η «γαλανόλευκη» από μερίδα του Τύπου.

Ο Μπουρούσης χωρίς να δεχθεί κάποιο ερώτημα άφησε αιχμή για το ποιοι «πονούν» την ομάδα και ποιοι όχι λέγοντας χαρακτηριστικά «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Βασίλη για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα μας. Πόνεσε την Εθνική ομάδα, όπως όλοι μας, αλλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε αυτό».

Λίγο πριν, ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε την απογοτευσή του που η Ελλάδα δεν κατάφερε να βρεθεί στα μετάλλια αλλά επανάλαβε αρκετές φορές πως είναι τιμή και χαρά του να βρίσκεται κάθε καλοκαίρι δίπλα στην Εθνική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ