«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα στα μάτια, ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα του στην Εθνική ομάδα και λίγα λεπτά μετά οι συμπαίκτες του μέσα στα αποδυτήρια, βουρκωμένοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε στη «γαλανόλευκη».

Κάθε αθλητής έχει αποτυχίες. Ομως η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του έρχεται όταν παίρνει απόφαση να σταματήσει από την Εθνική του ομάδα. Αυτό το τέλος ήρθε φυσιολογικά και για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία, ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες ότι σταματάει από την Εθνική.

«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο άσος του Ολυμπιακού αποφάσισε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από 11 χρόνια στην ομάδα, αποχωρεί γεμάτος όπως ο ίδιος είπε από έντονες στιγμές. Επιτυχίες και αποτυχίες συνέθεσαν το άλμπουμ της καριέρας του, κατά τη διάρκεια της οποίας έβαλε τρία μετάλλια στο στήθος.

«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οι πρώτοι που τον υποδέχθηκαν μέσα στα αποδυτήρια ήταν οι «παλιοί». Μπουρούσης και Ζήσης έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν όταν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του την απόφασή του και οι τρεις τους ξέσπασαν σε κλάματα συγκίνησης αφού τα καλοκαίρια τους δεν θα είναι πια ίδια.

«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο Kill Bill αποχωρεί με 143 συμμετοχές και 1426 πόντους στο ενεργητικό του, αφήνοντας μια βαριά κληρονομιά στη θέση του γκαρντ.

«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Από το χρυσό στο Eurobasket 2005, στη 2η θέση στο Μουντομπάσκετ του 2006 και το χάλκινο στο Eurobasket 2009.

«Αντίο» με δάκρυα για τον Βασίλη Σπανούλη - Ολα όσα πέτυχε στην Εθνική ομάδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Εχοντας στο ενεργητικό του τη μεγαλειώδη εμφάνιση στον ημιτελικό με τις Η.Π.Α. απέναντι στην παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς όπου σημείωσε 22 πόντους σε 30 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Βασίλης Σπανούλης ολοκλήρωσε τον κύκλο του και πλέον αφήνει τη σκυτάλη στους νέους, οι οποίοι έρχονται διψασμένοι για να συνεχίσουν το έργο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ