Ο Τζήμερος με γάζες και τσιρότο στην πρώτη εμφάνιση μετά το τροχαίο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζήμερος με γάζες και τσιρότο στην πρώτη εμφάνιση μετά το τροχαίο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εμφανή τα σημάδια από το πρόσφατο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Λάρισα εμφανίστηκε το πρωί στο Mega ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος.

Ο κ. Τζήμερος στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά το ατύχημα είπε: «Είμαι σε φάση ανάρρωσης. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την οικονομία», σημειώνοντας παράλληλα: «Εγώ είμαι καλά, γιατί μου είπε ο γιατρός ότι σε δέκα μέρες θα βγάλω τα ράμματα και ότι σε δύο μήνες δεν θα φαίνεται τίποτα παρά μόνο ένα σημάδι. Φαντάζεστε να μου έλεγε ότι δεν ξέρει πότε θα βγουν τα ράμματα; Για να καταλάβουμε έτσι πως αισθάνεται ο Έλληνας».

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το τροχαίο ατύχημα που είχε «ήταν μια ευκαιρία να μαθευτεί ότι η Δημιουργία Ξανά παίρνει μέρος στις εκλογές, γιατί κανένας δεν το είχε αναφέρει μέχρι τότε. Βέβαια δεν το έκανα επίτηδες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θάνος Τζήμερος τροχαίο τσιρότο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ