Σαμαράς προς ΓΑΠ: «Θα σε ακούσω και θα φύγω» - iefimerida.gr

Σαμαράς προς ΓΑΠ: «Θα σε ακούσω και θα φύγω»

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έντονους τόνους διεξήχθη η συζήτηση Παπανδρέου-Σαμαρά, αφού ο αρχηγός της ΝΔ είπε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι «δεν είναι δυνατόν είκοσι λεπτά πριν την συνάντησή μας να με καταγγέλεις στην ομιλία σου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος σου».
Χαρακτηριστικά πηγές αναφέρουν πως ο κ. Σαμαράς είπε: «Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές δεν θα είχα έρθει μετά το υβρεολόγιο στην ΚΟ. Θα σε ακούσω και θα φύγω» και ο κ.Παπανδρέου απάντησε : «Γιατί αλήθειες δεν είναι; Να βγεις να καταδικάσεις όλα όσα ακούγονται για “κρεμάλες” για “Γουδή” και τα σχετικά. Να πέσουν οι τόνοι της αντιπολίτευσης» και πρόσθεσε «Σου ζητώ να στηρίξεις το πολυνομοσχέδιο. Δεν θα το πάω με 180 αλλά νομίζω ότι πρέπει να το στηρίξεις» Η υπόλοιπη συζήτηση που διήρκεσε μόλις 20 λεπτά έγινε σε ψυχρό κλίμα και ο κ. Παπανδρέου ανέλυσε στον αρχηγό της αντιπολίτευσης τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψει του συμβουλίου κορυφής της Κυριακής. Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα προτιμούσε να μην υπάρξει μια απόφαση για ένα μικρό κούρεμα στο συμβούλιο κορυφής την Κυριακή και να παρθεί μια απόφαση σε δεύτερο χρόνο που να ανοίγει τον δρόμο σε ένα «γενναίο» κούρεμα του ελληνικού χρέους. Στην σύντομη συνάντηση δεν ετέθη καν το θέμα συγκυβέρνησης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ