Eπεισόδια στο Καραϊσκάκη με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Eπεισόδια στο Καραϊσκάκη με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων της Μπάγερν, υπήρχαν κάποιοι Έλληνες μεταξύ των οπαδών των Βαυαυρών που πήγαν να σηκώσουν ένα πανό που ανέφερε τη λέξη Θεσσαλονίκη, πιθανόν για σύνδεσμο της Μπάγερν εκεί. Υπήρξε παρεξήγηση με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ κάποιοι εκ των Γερμανών οπαδών ήταν μεθυσμένοι.

Eπεισόδια στο Καραϊσκάκη με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Περίπου, μισή ώρα πριν την σέντρα μερίδα των οπαδών της Μπάγερν αποχώρησαν από το γήπεδο, προφανώς εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις στα πολύ σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη του ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι πια ορατό και διά γυμνού οφθαλμού αφού ο κόσμος στο πέταλο που φιλοξενεί τους οπαδούς της Μπάγερν έχει αραιώσει αισθητά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν Μονάχου Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ