Λαφαζάνης: Θα κάνουν κυβέρνηση με κολαούζους ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Θα κάνουν κυβέρνηση με κολαούζους ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια.

Η πρωτοτυπία στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πως το ρόλο της κεντρικής ομιλήτριας έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και όχι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος απλώς απηύθυνε χαιρετισμό.

«Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις. Η Λαϊκή Ενότητα θα είναι πανίσχυρη στις κάλπες», διεμήνυσε ο κ. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι το δίλημμα στις εκλογές δεν είναι Τσίπρας ή Μεϊμαράκης. «Οι δύο αυτοί συνέταιροι στην ψήφιση του μνημονίου θα είναι από τη Δευτέρα μαζί. Μαζί στην κυβέρνηση, με κολαούζους το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι το δίλημμα είναι Λαϊκή Ενότητα για αντιμνημονιακή πορεία ή «μνημόνια της ληστείας που θα εφαρμόζει η ΝΔ με τον καινούριο ΣΥΡΙΖΑ, έναν μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ που πλέον έχει γίνει μεγάλη ΔΗΜΑΡ και ακολουθεί παρακμιακή πορεία ραγδαίας Πασοκοποίησης».

«Δεν είμαστε το κόμμα της δραχμής», επανέλαβε ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ ούτε αυτοσκοπός για το κόμμα του. Ακόμη, ο πρώην υπουργός κατηγόρησε την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι διέψευσε τις ελπίδες του λαού και γύρισε την πλάτη στις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις, όπως και ότι ακολούθησε με τα ίδια επιχειρήματα «το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν το 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου και το 2012 ο Αντώνης Σαμαράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ