H Ραχήλ Μακρή κάνει καρτ και «καρφώνει» Τσίπρα: Είναι πολιτικός απατεώνας, με κορόιδεψε[βίντεο] - iefimerida.gr

H Ραχήλ Μακρή κάνει καρτ και «καρφώνει» Τσίπρα: Είναι πολιτικός απατεώνας, με κορόιδεψε[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανέναν και τίποτα ασχολίαστο δεν άφησε η Ραχήλ Μακρή, η οποία έδωσε συνέντευξη ενώ έκανε καρτ, με βασικούς στόχους των «πυρών» της τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Με το ιδιαίτερο της στυλ, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «Μακιαβέλι», τονίζοντας πως την «εξαπάτησε και τη χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία».

«Οι πολιτικοί απατεώνες πήγαιναν πριν από τις εκλογές και έλεγαν ότι εγώ είμαι απλός, δεν φοράω γραβάτες, ζω απλά, τα παιδιά μου πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο και μετά, όταν πήραν την εξουσία έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, βόλτες με θαλαμηγούς, τα παιδιά τους σε πανάκριβα σχολεία. Με κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε για τον τέως πρωθυπουργό και συνέχιζε, σχολιάζοντας την είδηση πως τα παιδιά του πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο:

«Δεν είναι λάθος που στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό, δεν είναι μέρος της πολιτικής ζωής αυτό, αλλά το σχεδίαζε επικοινωνιακό, έφτιαχνε μια επίπλαστη εικόνα για να κοροϊδέψει τον λαό».

«Ο Μακιαβέλι έλεγε ότι το πρόβλημα είναι μέχρι να πάρεις την εξουσία με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μετά πρέπει να τα εξοντώσεις. Με εξαπάτησε ο Τσίπρας, με χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία», υπογράμμισε.

Οσον αφορά τη σχέση της με τον Πάνο Καμμένο είπε πως «η τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Καμμένο ήταν τον Οκτώβριο του 2014, όταν ήμουν μετά το χειρουργείο, όπου είχε ξεκινήσει η κατ” εντολή μεθόδευση διαγραφής μου από τους ΑΝΕΛ και με πήρε στο τηλέφωνο και με εξύβρισε χυδαία και πολύ άσχημα».

Από τα «πυρά» της δεν ξέφυγε ούτε ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Σταύρος Θεοδωράκης, για τους οποίους ανέφερε: «Ο Βαγγέλας δεν έχει επιχειρήματα, ο κ. Τσακαλώτος να μας πει ποιος ήταν ο θείος του. Ο κ. Θεοδωράκης είναι αχυράνθρωπος των συμφερόντων και του συστήματος», αλλά ούτε και το ΚΚΕ, το οποίο χαρακτήρισε «συστημικό κόμμα, το σίγουρο δεκανίκι της δεξιάς και του συστήματος, κυβέρνηση μαζί της το '89».

Τελευταίος της επίθεσης της ήταν ο Γιάννης Πανούσης στον οποίο πρότεινε «να περάσει από το ψυχίατρο. Και από έλεγχο για το πώς έγινε καθηγητής, να δούμε αν έχει δημοσιεύσεις, να δούμε τι ψήφιζε. Και να μας πει γιατί τον έκανε υπουργό ο κ. Τσίπρας, τον ανέσυρε από τον Σημιτικό κόσμο».

Από την άλλη πλευρά, με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γιάνη Βαρουφάκη και για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Για την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, είπε πως «είναι μόνη της ένα κίνημα. Δεν είχε χρόνο για κομμωτήρια, κοιμόταν μέσα στη Βουλή», ενώ για τον τέως υπουργό Οικονομικών τόνισε πως είναι φίλοι και τον χαρακτήρισε έναν εξαιρετικό καθηγητή.

Τέλος, όσον αφορά τον κ. Λαφαζάνη υπογράμμισε πως «ήταν και είναι έντιμος, έδωσε μάχη για τον ελληνικό λαό. Δεν αρέσει σε κάποιους γιατί δεν είναι απατεώνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ