Χάστε τα κιλά του καλοκαιριού με 3 καταπληκτικά φθινοπωρινά ροφήματα - iefimerida.gr

Χάστε τα κιλά του καλοκαιριού με 3 καταπληκτικά φθινοπωρινά ροφήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου από τις καλοκαιρινές ατασθαλίες… πίνοντας νερό!

Το καλοκαίρι πέρασε, όμως, εκτός από το σοκολατένιο μαύρισμα, σου άφησε και 4-5 κιλά παραπάνω… Πριν σπάσεις τη ζυγαριά ( όχι από το επιπλέον βάρος αλλά… από τα νεύρα σου), κόψε τα λιπαρά, τη ζάχαρη και το αλκοόλ και δοκίμασε τα ροφήματα που σου προτείνουμε! Πρόκειται για 3 αποτοξινωτικές προτάσεις για να «εμπλουτίσεις» το νερό σου με φρούτα και λαχανικά της εποχής και δεν θα πιστεύεις πόσο θα σε βοηθήσουν να ξεφουσκώσεις και να χωρέσεις και πάλι στο περσινό σου τζιν!

1. Ρόφημα για λιποδιάλυση
Θα χρειαστείς: ½ αγγούρι κομμένο σε φέτες, 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες, 10 φύλλα μέντας και 1.5 λίτρο νερό. Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι και τα αφήνεις όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, όποτε διψάς, πίνεις απ’ αυτό.
Το αγγούρι είναι ένα από τα πιο ενυδατικά λαχανικά και γι’ αυτό είναι πολύ διουρητικό και βοηθάει να φεύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό. Περιέχει βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο. Το λεμόνι λόγω του κιτρικού οξέος καθαρίζει το πεπτικό σύστημα και η μέντα -εκτός από το να δίνει άρωμα- βάζει φωτιά στο μεταβολισμό!

Διαβάστε στο faysbook.gr για τα υπόλοιπα δύο ροφήματα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόφημα κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ