Τσίπρας: Καλύτερο αυτό το ντιμπέιτ, κάναμε μια αρχή - iefimerida.gr

Τσίπρας: Καλύτερο αυτό το ντιμπέιτ, κάναμε μια αρχή

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά ο κόσμος δεν πρέπει να είναι δυσαρεστημένος από το ντιμπέιτ, παρατήρησε ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο, έπειτα από την «τηλεμαχία» του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Ηταν πιο ζωντανή η διαδικασία σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, με τους σχεδόν στημένους μονολόγους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ουσιαστική συζήτηση από την οποία έβγαλε κάποια συμπεράσματα ο ελληνικός λαός.

«Μας δόθηκε η δυνατότητα να συγκρουστούμε. Ηταν μία διαδικασία που δεν έχει ξαναγίνει με αυτή τη μορφή, τα προηγούμενα ντιμπέιτ ήταν πάντα στημένα, αυτό ήταν πιο ανοιχτό. Κάναμε μία καλή αρχή», δήλωσε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

Οταν ρωτήθηκε αν σε αυτό παίζει ρόλο και η προσωπική χημεία που έχουν μεταξύ τους οι δύο πολιτικοί, απάντησε: «Νομίζω αυτό επιτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση αλλά και διαφωνίες, τις οποίες κρίνει ο λαός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ντιμπέιτ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ