Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Μας ζαλίσατε με τις 17 ώρες διαπραγμάτευσης, δεν είστε ωρομίσθιος [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Μας ζαλίσατε με τις 17 ώρες διαπραγμάτευσης, δεν είστε ωρομίσθιος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η συζήτηση στο ντιμπέιτ πήγε στο μνημόνιο και στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε με αρκετά επιθετικό τόνο προς τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας έπαθε μετάλλαξη μετά το μνημόνιο. Δεν είστε ωρομίσθιος κ. Τσίπρα να μας λέτε για τις 17 ώρες που μας ζαλίσατε. Σκεφτήκατε τι υπογράψατε; Ας πηγαίναμε για εκλογές αντί για δημοψήφισμα. Ο λαός σας είπε όχι, το κάνατε ναι και μας πήγατε και σε εκλογές. Η αστάθεια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, με τον κ.Τσίπρα λίγο αργότερα να τονίζει «Αντιπαρέρχομαι το αστείο για το «ωρομίσθιος» μετά από εκείνο του «αυτοφωράκια» πριν από μερικές ημέρες. Η διαπραγμάτευση δεν μετράει με το χρόνο, αλλά μετράει το συναίσθημα που υπήρχε σε όλο τον ελληνικό λαό για τη μάχη που δώσαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ