Η πρώτη κόκκινη κάρτα: Αγρια σύγκρουση Τσίπρα-Μεϊμαράκη για την διαπλοκή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη κόκκινη κάρτα: Αγρια σύγκρουση Τσίπρα-Μεϊμαράκη για την διαπλοκή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαπλοκή στην χώρα ήταν το πρώτο σημείο σύγκρουσης ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ.

Μόλις, ο κ.Σρόιτερ ρώτησε τον κ.Μεϊμαράκη για την κουβέντα του για τον κ.Τσίπρα ότι δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να λέει ότι δεν ρίχνει το επίπεδο και το θέμα είναι να υπάρξει κυβέρνηση στην χώρα.

Εκείνη την ώρα ο κ.Τσίπρας με κόκκινη κάρτα, πήρε τον λόγο και ρώτησε «Θα ήθελα να θυμίσω ποια ήταν τα κόμματα σε αυτό τον τόπο που έπαιρναν το 3% από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Έχετε βούληση να συγκρουστείτε με αυτό που ονομάζεται διαπλοκή ναι ή "όχι"»; διερωτήθηκε.

«Ο κ. Τσίπρας, από τότε που υπέγραψε το Μνημόνιο, έχει πάθει μετάλλαξη, έχει ρίξει χαμηλά το επίπεδο, κάτι που δεν το περίμενα. Ίσως επειδή έχει γίνει μνημονιακός τελευταία. Η κ. Κωνσταντοπούλου ήταν που είπε ότι είστε διαπλεκόμενος μέχρι το μεδούλι. Πρόκειται για φτηνιάρικα κόλπα στα οποία καταφεύγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επειδή βλέπει ότι χάνει τις εκλογές» είπε με ένταση.
«Εμείς εισπράξαμε 35 εκατ.ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ, εσείς μηδέν. επειδή μόνο μέλημα είχατε την εμπλοκή του κ. Παπασταύρου επειδή είναι συνεργάτης της Νέας Δημοκρατίας. Και έρχεστε εδώ και μας μιλάτε για τον Φαλτσιανί που είναι έμισθος συνεργάτης των Podemos;» ήταν η πληρωμένη απάντηση του προέδρου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ