Απίστευτο: Ομιλήτρια στην κεντρική συγκέντρωση της ΛΑΕ η Ζωή – Ο Λαφαζάνης απλώς θα... χαιρετίσει - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ομιλήτρια στην κεντρική συγκέντρωση της ΛΑΕ η Ζωή – Ο Λαφαζάνης απλώς θα... χαιρετίσει

Η Ζωή θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση της ΛΑΕ/Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι σίγουρα μια πρωτοτυπία: Για πρώτη φορά αρχηγός κόμματος δεν θα είναι ομιλητής στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, αλλά ένας συνεργαζόμενος. Για την ακρίβεια συνεργαζόμενη.

Ο λόγος για την Λαϊκή Ενότητα που αύριο Τρίτη πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας στις 19:30. Εκεί λοιπόν, κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Α’ Αθήνας.

Ο επικεφαλής – και ιδρυτής – της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης απλώς θα... χαιρετήσει. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, Μανώλης Γλέζος.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα που ο Π. Λαφαζάνης «δίνει χώρο» στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μετά την συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΛΑΕ έφυγε για Αθήνα και τις συναντήσεις με την διοίκηση της Διεθνούς Εκθέσεως και την περιοδεία στα περίπτερα, την έκανε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ