Συνάντηση Παπανδρέου στη Βουλή με Μπόμπολα και Ψυχάρη - iefimerida.gr

Συνάντηση Παπανδρέου στη Βουλή με Μπόμπολα και Ψυχάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και ο πρωθυπουργός επιχειρεί να τις διαχειριστεί όχι μόνο με συναντήσεις κορυφής με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε χτες το βράδυ στο γραφείο του στη Βουλή με τους κυρίους Σταύρο Ψυχάρη (ΔΟΛ) και Φώτη Μπόμπολα (Πήγασος) παρουσία του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για ένα σχήμα κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Λίγε ώρες πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά ο πρωθυπουργός ενημερώνει για την κρισιμότητα της κατάστασης κορυφαίους εκδοτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες του τόπου ζητώντας προφανώς την στήριξή τους στο εγχείρημα. Η συζητηση του κ. Παπανδρέου με τους κυρίους Μπόμπολα και Ψυχάρη επικεντρώνεται στις πιέσεις που δέχεται από το εξωτερικό η κυβέρνηση ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβριου.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να δει τον μεγαλομέτοχο του MEGA Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον πρόεδρο του AΝΤ1, Μίνωα Κυριακού, και άλλους σημαίνοντες παράγοντες στον χώρο των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ