Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται - iefimerida.gr

Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανανεωμένο Ford Ranger, που θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη, πέρα από πιο φρέσκια εμφάνιση θα έχει και αναβαθμισμένους κινητήρες, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κορυφαία έκδοσή του Wildtrak, που διαφοροποιείται σημαντικά αισθητικά από τις πιο απλές εκδοχές.

Το εσωτερικό του Ranger δεν είναι διαφορετικό από αυτό ενός SUV, καθώς διαθέτει τόσο έναν κομψό δίχρωμο πίνακα οργάνων όσο και μια μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, μαζί με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες για την Ευρώπη είναι οι δύο εκδοχές του 2.2 TDCi με 130 ή με 160 άλογα, καθώς και ο κορυφαίος 3.2 TDCi με 200 ίππους, με τη Ford να κάνει λόγο για μια μέση μείωση της κατανάλωσής τους κατά 17%. Από πλευράς κιβωτίων υπάρχουν χειροκίνητα ή αυτόματα 6 σχέσεων, εκδόσεις με κίνηση στον έναν ή και στους δύο άξονες, και φυσικά διαφορετικά αμαξώματα.

Για την εύκολη κίνηση εκτός δρόμου η απόσταση του ανανεωμένου Ford Ranger από το έδαφος φτάνει τα 230 χιλιοστά, ενώ μπορεί να περάσει χωρίς πρόβλημα από νερό βάθους 80 εκατοστών.

Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται | iefimerida.gr 0
Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται | iefimerida.gr 1
Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται | iefimerida.gr 2
Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται | iefimerida.gr 3
Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται | iefimerida.gr 4
Το αγροτικό της Ford, το Ranger, ανανεώνεται | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ranger αγροτικό Ford
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ