Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ προβλέπει ο Λαφαζάνης - iefimerida.gr

Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ προβλέπει ο Λαφαζάνης

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετεκλογική συνεργασία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία προέβλεψε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας από τα Χανιά.

Αφού επισκέφθηκε νοσοκομείο της πόλης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας δήλωσε πως «η χώρα οδεύει σε μια μεγάλη συμμαχία, συνεργασία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα και τη Νέα Δημοκρατία του Βαγγέλη Μειμαράκη. Οι δυο αυτοί συνέταιροι στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου πάνε να συγκυβερνήσουν».

Αυτό το μετεκλογικό συνοικέσιο, συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης «θα φέρει μόνο συμφορά στον τόπο. Γιατί έχει ένα μόνο σκοπό. Να εφαρμοστεί με σκληρότατο τρόπο το τρίτο μνημόνιο».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σε δήλωσή του τόνισε την ανάγκη να ακυρωθούν τα μνημόνια σημειώνοντας ότι η παράταξή του είναι η μοναδική που έχει «ρεαλιστική, εναλλακτική πρόταση για την ακύρωση των μνημονίων και μια νέα προοδευτική πορεία της χώρας, παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης».

«Οι εκλογές εξπρές» έγιναν «για να μην αναδειχθεί η φοροληστεία σε βάρος του ελληνικού λαού», είπε ο κ. Λαφαζάνης και προχώρησε σε δύο προτάσεις. Η πρώτη αφορά στο αφορολόγητο 12.000 για κάθε φυσικό πρόσωπο και η δεύτερη στην πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ