Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο άξονες ανέλυσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης βρέθηκε στην ίδια εκπομπή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και εμφανίστηκε σε αυτή αμέσως μετά την πρώην Πρόεδρο της Βουλής. «Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν είναι; Ε, ας πούμε η απελθούσα...» ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 3ο Μνημόνιο.

Τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε μπροστά σε έναν εκβιασμό κατά μία έννοια ενώ δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το Μνημόνιο που υπέγραψε. «Θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει και θα προσπαθήσουμε για τη δυνατότητα που μας αφήνει η ίδια συμφωνία να προχωρήσουμε σε κάποιες επιλογές ώστε να μετατρέψουμε κάποιες παραμέτρους σε θετικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ