H Samsung ζητά να σταματήσουν οι πωλήσεις του iPhone 4S - iefimerida.gr

H Samsung ζητά να σταματήσουν οι πωλήσεις του iPhone 4S

Samsung
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» της Apple με την κορεατική Samsung, αφού η τελευταία κατέθεσε μήνυση κατά του «δαγκωμένου μήλου» για να σταματήσουν οι πωλήσεις του iPhone 4S λίγες μέρες αφ' ότου το νέο μοντέλο του δημοφιλούς smartphone πήγε στα καταστήματα.

Επίσης, η Samsung άσκησε έφεση για άρση της προσωρινής απόφασης να μη διατίθεται στο Galaxy Tab στην Αυστραλία. Το ερώτημα είναι γιατί η Samsung δεν υπέβαλλε μήνυση στην Apple πριν ξεκινήσουν οι εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις του iPhone4S ώστε να τις μπλοκάρει.

Σε ανακοίνωσή της η Samsung αναφέρει: «Με δεδομένες τις παραβιάσεις, η Samsung πιστεύει πως οι πωλήσεις των συσκευών της Apple πρέπει να σταματήσουν. Η Apple καταστρατηγεί τα δικαιώματα στις πατέντες μας και έχει το ελεύθερο στην τεχνολογία μας. Θα προστατεύσουμε άμεσα τα πνευματικά μας δικαιώματα».

Υπενθυμίζουμε πως η Apple έχει ήδη μηνύσει την Samsung για αντιγραφή του iPhone και του iPad. Οι δύο εταιρείες ξοδεύουν εκατομμύρια σε δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους για περισσότερες από 20 υποθέσεις κλοπής πατέντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ