Με Μπερμπάτοφ στη Βέροια και 9.103 διαρκείας ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Με Μπερμπάτοφ στη Βέροια και 9.103 διαρκείας ο ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που περιμένουν εδώ και αρκετές ημέρες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πλησιάζει.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στη Βέροια και δεν αποκλείεται να φορέσει για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά όπως αναμενόταν και ο Στέφανος Αθανασιάδης που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Μόνο οι Τσίμιροτ και Αντόνις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, που είχε κυρίως ασκήσεις τακτικής, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκο, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα, Κόστα, Τζιόλη, Κάτσε, Γκολάσα, Σάμπο, Μυστακίδη, Μακ, Πέλκα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 12:00 για τη Βέροια».

Ο ενθουσιασμός που έφερε η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ αύξησε κατά πολύ και την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας του Δικεφάλου, αφού όπως έγινε γνωστό πωλήθηκαν συνολικά 9.103 διαρκείας για φέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Μπερμπάτοφ Βέροια διαρκείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ