Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Renault ολοκληρώνει την πλήρη ανανέωση της γκάμας της με την παρουσίαση σε λίγες μέρες της νέας, 4ης κατά σειρά, γενιάς του Megane στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η οποία 4η γενιά εμφανίζεται απόλυτα εναρμονισμένη με την τελευταία σχεδιαστική λογική της γαλλικής εταιρείας. Έτσι το εμπρός μέρος να χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη μάσκα και το μεγάλο λογότυπο, ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η σχεδίαση των πίσω φωτιστικών.

Σε σχέση με το τρέχον μοντέλο το καινούργιο είναι 25 χιλιοστά πιο χαμηλό, το σύνολο 1.456, γεγονός που σε συνδυασμό με την αύξηση του πλάτους του τόσο μπροστά όσο και πίσω –κατά 47 και 39 χιλιοστά αντίστοιχα- κολακεύει τη δυναμική του πλευρά. Παράλληλα το μεταξόνιο των σχεδόν 2,70 μέτρων, μεγαλύτερο κατά 28 χιλιοστά, εγγυάται και τους βελτιωμένους χώρους στο εσωτερικό. Όπου θα δούμε, όταν παρουσιαστεί επίσημα, να κυριαρχεί η μεγάλη, αλά tablet, οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, ακριβώς όπως συμβαίνει και στο Espace.

Ο βασικός κινητήρας θα είναι ο 3κύλινδρος των 900 κυβικών των Γάλλων, ο οποίος για την περίσταση αποδίδει 90 ίππους. Για την αρχή θα είναι διαθέσιμος και ο 1.600 βενζίνης της μάρκας με τα 200 άλογα, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει τόσο τον 1.2Τ όσο και τον αντίστοιχο 1.400.

Στους diesel η βάση θα είναι ο γνωστός 1.500 dCi με τα 115 άλογα και θα ακολουθεί ο 1.600 είτε με 130 είτε με 160 άλογα, που αποδίδονται με τη βοήθεια ενός και δύο turbo αντίστοιχα.

Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Αυτό είναι το νέο Renault Megane, που θα ξεκινά από τα 900 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ