Ζωή... μαινόμενη: Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ - Μου θύμισε τον Παπαδόπουλο - iefimerida.gr

Ζωή... μαινόμενη: Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ - Μου θύμισε τον Παπαδόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειμαρρώδης ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη, που παραχώρησε, και για άλλη μια φορά… κάρφωσε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την «ομάδα Μαξίμου».

"Είμαι πρώτη και επικεφαλής(σ. σ στην Α' Αθήνας) γιατί η ΛΑΕΝ σεβάστηκε τη λαϊκή εντολή και τοποθετήθηκαν όλοι με τη σειρά που είχαν εκλεγεί. Αυτό δεν το είδαμε με την ομάδα Μαξίμου, που τοποθετήθηκαν οι δοτοί", είπε η Πρόεδρος της Βουλής, επιστρέφοντας τα πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον της.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά" ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο, αφού όπως υπογράμμισε: "Το κόμμα που με πρότεινε (σσ για πρόεδρο της Βουλής) δεν υπάρχει πια. Το διέλυσε ο κ. Τσίπρας, παραβιάστηκαν όλες οι αποφάσεις, παραιτήθηκε ο γραμματέας του κόμματος και παρακάμφθηκαν όλες οι διαδικασίες". Μάλιστα, δεν δίστασε να εκτιμήσει πως αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, "θα είναι μια αποθέωση εξαπάτησης του λαού" και παρότρυνε τον πρώην πρωθυπουργό να βγει ανοιχτά και επωνύμως να απαντήσει σ' αυτά που δεν έχει απαντήσει.

Δέσμευση μας ήταν τα δίκια του λάου
Μιλώντας για την υπογραφή του Μνημονίου από τον πρώην πρωθυπουργό και για το πώς έφτασε σ' αυτή την απόφαση, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε: "εγώ δεν αντελήφθην ποτέ , μέχρι να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η δική μας δέσμευση δεν ήταν για τα δίκια και το συμφέρον του λαού μας. Ότι δεν είναι προς το συμφέρον του λαού να αντιταχθεί σε μια αντιδημοκρατική συνθήκη" και πηγαίνοντας ένα βήμα πιο κάτω εκτίμησε πως όλα αυτά θυμίζουν " το γύψο του Παπαδόπουλου να λέει κάποιος ότι αυτά είναι για το καλό μας".

Το δίλημμα είναι ευρώ ή Δημοκρατία
Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου αφού επεσήμανε πως το μείζον είναι το αν θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, είπε ότι "το δίλημμα που μας τίθεται είναι ευρώ ή Δημοκρατία", προσθέτοντας ότι μία από τις επιλογές είναι και η επιστράτευση του εθνικού νομίσματος, χωρίς είναι η μόνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ