Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί θεωρούν ενώ είναι άσχημες, ενώ όσοι τις έχουν έντονες στο σώμα τους προσπαθούν να τις κρύψουν είτε φορώντας μακριά ρούχα είτε απλώνοντας πούδρα στο δέρμα τους.

Για την Sanne Vaghi όμως, μία tattoo artist που έχει την έδρα της στο Βερολίνο, οι φλέβες αποτελούν το απόλυτο αντικείμενο έμπνευσης. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Sanne Vaghi έχει γίνει διάσημη χάρη στη δουλειά της καθώς εικόνες από τα ευφάνταστα τατουάζ της έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι γραμμές είναι το κύριο χαρακτηριστικό των τατουάζ της, όπως εξηγεί όμως η ίδια το καθένα προκύπτει με βάση τον χαρακτήρα και την αισθητική του πελάτη. «Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι όλα τα σχέδια να είναι μοναδικά και να συνδέονται με την προσωπικότητα του πελάτη», λέει η Vaghi.

Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα περισσότερα έργα της πάντως είναι εμπνευσμένα από την φύση αντιπαραθέτοντας με αυτό τον τρόπο την μονιμότητα του τατουάζ με την παροδικότητα του κόσμου.

Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η τελευταία μόδα στα τατουάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sanne Vaghi τατουάζ φλέβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ