Τα «κολλήματα» της Ζωής στο νέο σποτ της Λαϊκής Ενότητας: Το χρέος, το βενζινάδικο και το λάστιχο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα «κολλήματα» της Ζωής στο νέο σποτ της Λαϊκής Ενότητας: Το χρέος, το βενζινάδικο και το λάστιχο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η περίφημη έκθεσή της για το χρέος (την οποία έχει τυπώσει σε 30.000 αντίτυπα στο τυπογραφείο της Βουλής) πρωταγωνιστούν στο τρίτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας.

Η πρόεδρος της Βουλής επαναλαμβάνει τα όσα πολλές φορές έχει πει (ότι το χρέος είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο και ότι δεν πρέπει να πληρωθεί) σε έναν νεαρό ο οποίος κάθεται κάτω, μπροστά από ένα παλιό κίτρινο Mini Cooper.

Και ξαφνικά, εκεί που τα λέει όλα αυτά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πατά τον γρύλο, προφανώς θέλοντας να αναφερθεί εμμέσως στο περιστατικό, με πρωταγωνίστρια την ίδια, στο βενζινάδικο στην Εύβοια.

«Τα ψέματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας, όμως, έχει διάρκεια. Ψηφίστε για την αλήθεια», καταλήγει, χαμογελαστή, στο μήνυμά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ