Εξηγήσεις έδωσε στον Ντουρμάζ ο Σίλβα για τον αποκλεισμό του από το Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Εξηγήσεις έδωσε στον Ντουρμάζ ο Σίλβα για τον αποκλεισμό του από το Τσάμπιονς Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αποκλεισμός του Τζίμι Ντουρμάζ από την λίστα του Ολυμπιακού στο Champions League προκάλεσε αίσθηση και πάνω απ' όλα εκνευρισμό στον Τούρκο άσο όμως ο Μάρκο Σίλβα βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει στον ποδοσφαιριστή τους λόγους της επιλογής του.

Στο τετ-α-τετ που είχαν οι δύο άντρες, ο Ντουρμάζ άκουσε από τον προπονητή του τους λόγους για τους οποίους έμεινε εκτός λίστα της UEFA.

«Ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, γιατί την τελευταία στιγμή κάναμε τη μεταγραφή του Ερνάνι. Γι αυτό σε ενημέρωσα την τελευταία στιγμή και δεν σε είχα ενημερώσει νωρίτερα. Αν δεν είχαμε κάνει αυτήν την μεταγραφή δεν θα ήσουν εκτός. Επίσης, αν είχαμε αποκτήσει νωρίτερα τον Ερνάνι, θα σου έλεγα ότι δεν θα είσαι στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για να κοιτάξεις να πας σε άλλη ομάδα αν ήθελες να φύγεις από τον Ολυμπιακό», είπε ο Μάρκο Σίλβα στον παίκτη του σύμφωνα με την «Goal News» και πρόσθεσε:

«Παραμένεις παίκτης της ομάδας και δεν πρόκειται να σε αδικήσω. Είναι στο χέρι σου να κερδίσεις τις ευκαιρίες που θα έχεις κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ