Οταν ο Λαπαβίτσας έχασε την ψυχραιμία του με συνταξιούχο -«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» - iefimerida.gr

Οταν ο Λαπαβίτσας έχασε την ψυχραιμία του με συνταξιούχο -«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Φωτογραφία: In Time News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περιστατικό που συνέβη χθες στο Νέο Ψυχικό με πρωταγωνιστή την υποψήφιο βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας και υπέρμαχο της δραχμής Κώστα Λαπαβίτσα περιγράφει ο Βηματοδότης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη γνωστή στήλη, καθώς περπατούσε τρώγοντας χθες στο δρόμο ο κ. Λαπαβίτσας τον πλησίασε ένας συνταξιούχος λέγοντάς του: «Εχεις μούτρα και τρως σπανακοτυρόπιτες; Δεν ντρέπεσαι; Θέλεις να μας οδηγήσεις στη δραχμή, να μας αφανίσεις». Ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας του είπε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, με τον συνταξιούχο να του ανταπαντά: «Πώς δεν είναι έτσι; Εχεις τα λεφτά σου στην Αγγλία, εκεί εξασφαλισμένα και θέλεις να μας πας στη δραχμή; Για να οικονομήσετε; Είναι ντροπή αυτό που κάνεις».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Λαπαβίτσας φαίνεται ότι έχασε την ψυχραιμία του. «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ έχω λεφτά στην Αγγλία;» είπε στον συνταξιούχο, ενώ στον καβγά επενέβη και ο συνοδός του του υποψήφιου βουλευτή φωνάζοντας στον συνταξιούχο: «Είσαι αλήτης. Αυτό που κάνεις είναι αλητεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Λαπαβίτσας Δραχμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ