Συμπαράσταση στους μεταλλωρύχους – Οι κάτοικοι κατέλαβαν τα Μαδεμοχώρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Συμπαράσταση στους μεταλλωρύχους – Οι κάτοικοι κατέλαβαν τα Μαδεμοχώρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καταλήψεις σε τοπικές κοινότητες των Μαδεμοχωρίων με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για το «πάγωμα» των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Παράλληλα με την κατασκήνωση των μεταλλωρύχων έξω από το ΥΠΑΠΕΝ, στην Αθήνα, και με τους ταμπουρωμένους μεταλλωρύχους να παραμένουν στις στοές της Ολυμπιάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη, με πρωτοβουλία της τοπικής κοινωνίας των Μαδεμοχωρίων, κατάληψη στις τοπικές κοινότητες και τα παλιά δημοτικά καταστήματα της Αρναίας, του Παλαιοχωρίου, του Νεοχωρίου, της Στρατονίκης, των Σταγείρων, της Βαρβάρας, του Στανού, του Στρατωνίου και της Ολυμπιάδας.

Συμπαράσταση στους μεταλλωρύχους – Οι κάτοικοι κατέλαβαν τα Μαδεμοχώρια [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής που συγκεντρώθηκαν από το πρωί της Πέμπτης στα χωριά της περιοχής και προχώρησαν στις καταλήψεις, δηλώνουν αποφασισμένοι, να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και να κρατήσουν κλειστές τις κοινότητες μέχρι να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα των Μεταλλείων.

Συμπαράσταση στους μεταλλωρύχους – Οι κάτοικοι κατέλαβαν τα Μαδεμοχώρια [εικόνες]   | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ