Προφυλακίστηκε το 38χρονο μοντέλο που συνελήφθη με την κοκαΐνη - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε το 38χρονο μοντέλο που συνελήφθη με την κοκαΐνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους και το 38χρονο πρώην μοντέλο-αθλητής, για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών αξίας 1.500.000 ευρώ.

Το 38χρονο πρώην μοντέλο βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος χρήστης, με την μακροχρόνια χρήση του να τον οδηγεί στη διακίνηση. Μάλιστα, φέρεται να κατονόμασε τον άνθρωπο που τον ενέπλεξε, λέγοντας πως πρόκειται για έναν άνεργο Ελληνα, που κυκλοφορεί με πανάκριβο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Σάκη Κεχαγιόγλου, ο 38χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε: «Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος. Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο "τελευταίος τροχός" της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτηση μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρόν στην αποθήκη. Ήμουν το εκτελεστικό όργανο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ