Η Ζωή πέταξε στο δρόμο τους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής - iefimerida.gr

Η Ζωή πέταξε στο δρόμο τους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία των δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής στην οδό Αμαλίας.

Ολα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά η Αικατερίνη Κατωτάκη, που έχει οριστεί συντονίστρια του καναλιού της Βουλής με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πήγε στα γραφεία της οδού Αμαλίας και άρχισε να βγάζει από τις πόρτες τις ταμπέλες με τα ονόματα των συμβασιούχων δημοσιογράφων!

Οταν οι υπάλληλοι της ζήτησαν τον λόγο, η κυρία Κατωτάκη άρχισε να φωνάζει: «Για εμένα δεν υπάρχετε»! «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι ανήθικη», φώναζαν από την πλευρά τους οι συμβασιούχοι προς την συντονίστρια του Καναλιού της Βουλής. Μάλιστα, οι δυο πλευρές διαπληκτίστηκαν τόσο, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Η κυρία Κατωτάκη διαμηνύει στους συμβασιούχους του Καναλιού της Βουλής ότι πρέπει να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν και ότι αύριο δεν θα μπορέσουν να μπουν στα γραφεία τους, καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει. Από την πλευρά του, οι συμβασιούχοι επισημαίνουν ότι οι συνήγοροί τους τονίζουν ότι οι διαδικασίες αυτές δεν γίνονται προφορικά, πρέπει να τους κοινοποιηθούν τα αντίστοιχα έγγραφα και ότι σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να απολυθούν εν μέσω προεκλογικής περιόδου και πριν έρθει ο νέος πρόεδρος της Βουλής για να συζητήσουν μαζί του το πρόβλημά τους.

Τι καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι

Σημειώνεται ότι στις 21 Αυγούστου είχε έρθει στο φως επιστολή των συμβασιούχων της Βουλής στην οποία ανέφεραν ότι βρίσκονται υπό καθεστώς εργασιακής ομηρείας, καθώς δουλεύουν χωρίς πληρωμή και ασφάλεια. Στις 24 Αυγούστου, δε, είχε γίνει γνωστή η απαράδεκτη και άκρως απαξιωτική συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τους ίδιους υπαλλήλους, όταν ενώ οι απλήρωτοι συμβασιούχοι την περίμεναν έξω από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να της εκθέσουν το πρόβλημά τους, η πρόεδρος της Βουλής φέρεται να σχολίασε: «Πάλι με αυτούς θα ασχολούμαστε;».

Παράλληλα, οι συμβασιούχοι κατήγγειλαν ότι η πρόεδρος της Βουλής τούς ανάγκαζε να καλύπτουν μέσω του Καναλιού της Βουλής τις συναντήσεις που έχει ο πρόεδρος του κόμματος Λαϊκή Ενότητα στο γραφείο του -όπως έγινε και με τον σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο- λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχει παραδώσει το Κανάλι της Βουλής στον Λαφαζάνη».

Εκπρόσωποι των συμβασιούχων είχαν βρεθεί και στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να ανακοινώσει τη σύμπραξή της με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκαλώντας τη δυσφορία της προέδρου της Βουλής, καθώς της χάλασαν τη φιέστα.

Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου

Η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στον Star Κεντρικής Ελλάδας απάντησε: «Αυτού του είδους οι προβοκάτσιες έχουν ένα όριο. Εγώ ελπίζω να μην έχει κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα της κυρίας Κατωτάκη η οποία είναι η συντονίστρια του καναλιού κι επίσης ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν ότι ένα καθεστώς προνομίων των οποίων απολάμβαναν για πάρα πολύ καιρό δεν μπορεί αν συνεχιστεί».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου (μετά το 16:14)


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο STAR Κεντρικής Ελλάδας από LAMIASTARGR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ